Szerencsére azonban ördögi terve nem sikerült, ugyanis gyorsan el tudták oltani a lángokat. Nemrégiben kiderült, hogy ugyan személyiségzavara van, de büntethető. Így ezt azt jelenti, hogy emberölés kísérlete miatt sokáig marad a rácsok mögött.

Időben észrevették

Viszonya volt a barátnője vőlegényével annak a malomsoki nőnek, aki féltékenységből rájuk gyújtotta a házat. Az egész családdal végezhetett volna. Az volt a szerencséjük, hogy az anya felébredt, meglátta a lángokat, és még ki tudtak menekülni a gyerekekkel – derül ki a Tv2 Tények című műsorának összeállításából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Titkos kapcsolat

Most kiderült, hogy a férjnek titokban viszonya volt a gyújtogatóval. Szerelmes üzeneteket írtak egymásnak és találkozgattak is, de amikor a férfi szakítani akart, a nő bosszút akart állni. Az eset után jól látszott, hol gyújtották fel a házat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt található a település

Nem sokkal az esküvő előtt akart ölni

„Ide tett fel egy gázolajjal beiktatott rongyot, és ugye megpörkölődött a gázcső is, és még ott fönn az a deszka is, ott a sarka megégett neki” -mutatta az egyik hozzátartozó. A 46 éves nő a család barátja volt, az esküvőjük előtt pár nappal éjszaka támadt rájuk.

Megpróbálta magát álcázni

Csuklyával a fején ment a házhoz és gázolajjal átitatott ruhadarabokat vitt magával, az egész családdal végezni akart, még a pár gyerekeivel is. Az anya azonban kiment hajnalban a mosdóba és meglátta, hogy ég a ház, így még időben ki tudtak menekülni, sőt a csuklyás nőt is sikerült elkapniuk.

Nem adta magát könnyen

Róla aztán kiderült, hogy a nő egyik legjobb barátnője. „Nagy nehezen tudtam lerántani róla a maszkot Nagyon-nagyon ledöbbentem, nem gondoltam volna, hogy ennyire egy közeli ismerősöm ilyet tenne velünk” – jelentette ki az egyik rokon.

Folyamatosan beszéltek

A nő tavaly akart így bosszút állni, miután kiderült, hogy a pár összeházasodik, ugyanis korábban a férjjel neki is volt szerelmi kapcsolata, ami a vád szerint a gyújtogatás előtt nem sokkal ért véget. Rendszeresen találkoztak, telefonálás, üzenetküldés formájában kapcsolatot tartottak egymással.

Személyiségzavaros, de büntethető

A bosszúszomjas nőt szakemberek is megvizsgálták, kiderült, hogy személyiségzavarban szenved.„ Személyiségzavarban szenved, amely nem tekinthető az elmeműködés kóros állapotának mértéke nem éri el az elmebetegség súlyosságát” – mondta az ügyész az összeállításban.

Sokáig lehet majd a börtönben

Ezen sok múlik. Ugyanis ha beszámítható, akkor hosszú évekre rács mögé kerülhet, mivel fel tudta mérni tettének súlyát. Így ez várhatóan enyhítő körülmény lesz. Amennyiben kiderült volna, hogy pszichés állapota olyan súlyos, akkor annak felmentés és kötelező kényszergyógykezelés lett volna a vége. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az összeállítás itt tekinthető meg

(Kiemelt kép Pixabay-illusztráció.)