Nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett csalás gyanúja miatt folytatnak eljárást a zuglói rendőrök egy középkorú férfival szemben, aki három autót is bérbe vett, majd eladta azokat vidéken.

Nem adta vissza az autókat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság adatai szerint Kőkuti Tibor október és november között három gépjárművet is bérbe vett, december elején azonban különböző kifogásokra hivatkozva nem adta vissza a kocsikat a tulajdonosoknak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eladta a járműveket

Ez alatt a bérbeadók értesültek arról, hogy az egyik kocsinak új tulajdonost jegyeztek be. A rendőrök mindhárom járművet megtalálták vidéki címeken.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tulajdonosok nem tudta róla

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi úgy értékesítette tovább a gépjárműveket, hogy a tulajdonosoktól nem kapott rá engedélyt.

A megtalált autók

Forrás: police.hu

Körözést rendeltek el

A zuglói rendőrök elrendelték a férfi körözését, amely az alábbi linken megtekinthető. A BRFK azt kéri, hogy aki Kőkuti Tibor tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy nevezett részére bérbe adott gépkocsit, és azt nem kapta vissza, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Autólopás tragikus balesettel

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy feladta magát az a férfi, aki ellopott egy autót, majd az autó tulajdonosával együtt, aki a motorháztetőn fekve próbálta megakadályozni a bűncselekményt, nekiment egy fának. A tulajdonos, súlyos sérülései miatt, két nap múlva meghalt.

Baleset Vácon

A baleset Vácon történt: a dr. Csányi László körúton, az oszlopnak csapódó roncs közelében egy sérült férfi feküdt. A közlekedési balesetnek indult történet a helyszínen összegyűjtött adatok alapján, rövid idő alatt egészen más fordulatot vett. 

El akarták lopni

Kiderült, hogy az autó tulajdonosa betért egy közeli trafikba, miközben járó motorú autóját az út szélén hagyta. Két, akkor még ismeretlen férfi bepattant a kocsiba és el akart hajtani, ám a tulajdonos észrevette. Kirohant az üzletből és a motorháztetőre hasalva próbálta megakadályozni a lopást.

Elmenekültek a tolvajok

A sofőr kövér gázzal meglódult, áttért az út másik oldalára, miközben a tulajdonos leesett a motorháztetőről. A kocsi végül egy fának, majd egy oszlopnak ütközve állt meg. A sofőr és utasa kiszálltak az autóból és segítségnyújtás nélkül elmenekültek. A közelben tartózkodó szemtanúk riasztották a mentőket és a rendőrséget.

Meghalt a tulajdonos

A 45 éves keszegi autótulajdonost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol orvosi ellátása ellenére két nappal később meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció