Halálra gázoltak egy nőt Kecskeméten vasárnapra virradóra – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Zebrán ütötték el

A baleset a Vízmű utcában történt, vasárnap 0 óra 26 perckor Kecskeméten. Egy személygépkocsi ütötte el a kijelölt gyalogátkelőhelyen sétáló nőt, aki a helyszínen meghalt – olvasható a közleményben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frontális ütközés

Bács-Kiskun megyében ezen a hétvégén már nem ez az első halálos baleset: a Kékvillogó.hu írt róla, hogy szombaton két autó frontálisan karambolozott Nyárlőrinc és Lakitelek között. A balesetben egy ember életét vesztette és hárman megsérültek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Úttesten fekvő gyalogost ütöttek el

A Kékvillogó.hu írt arról a napokban, hogy elgázolt egy személyautó egy úttesten fekvő gyalogost Salgótarján egyik városrészében.

A helyszínen életét vesztette

A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írta a police.hu. Később kiderült, hogy az áldozat egy 76 éves férfi.

Halálos gyalogosgázolás Varsányban is

Ugyancsak Nógrádban, szintén egy gyalogost ütöttek el személygépkocsival december 9-én délután. A Varsány belterületén, a Szécsényi úton történt balesetben a szerencsétlenül járt nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Elütötte a vonat

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy véget akart vetni az életének, ezért állt a sínekre egy férfi a Vas megyei Hatmajor forgalmi kitérő és Sorkikápolna között, egy bányaterület mellett. A Szombathelyről Zalaszentivánba tartó vonat elütötte.

Biciklivel érkezett a helyszínre

A férfi kerékpárral érkezett ki a helyszínre, amit egy oszlopnak támasztott. A bicikli kosarában hagyta a kulcsát, telefonját, cigarettáját, majd a vonat érkezésekor besétált a sínek közé és szembefordult az érkező szerelvénnyel.

Túlélte a gázolást

Az öngyilkosjelölt a vonat alá zuhant, de túlélte a gázolást. A szerelvény 16 utasa között munkából hazafelé tartó ápolónő is volt. Ő is azonnal ment segíteni, bár azt mondták neki, hogy ne szálljon le a vonatról.

Levágta a lábát a vonat

Az asszony elmondta, hogy a férfi mozdulatlanul feküdt a sínek között, az egyik lábát levágta a kerék. A sérültet a szombathelyi tűzoltók segítségével emelték ki a sínek közül és a mentők életveszélyes állapotban a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció