Elgázolt egy személyautó egy úttesten fekvő gyalogost Salgótarján egyik városrészében kedden délután.

Úttesten fekvő gyalogost ütöttek el

A jelenlegi információink szerint december 13-án 17 óra 10 perc körül a Salgótarján Zagyva úton közlekedő személygépkocsi elütött egy úttesten fekvő gyalogost.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen életét vesztette

A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írta a police.hu. A helyszínelés idejére a rendőrök az érintett útszakaszon a félpályát lezárták, rendőri irányítással halad a forgalom. Később kiderült, hogy az áldozat egy 76 éves férfi.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Halálos gyalogosgázolás Varsányban is

Ugyancsak Nógrádban, szintén egy gyalogost ütöttek el személygépkocsival december 9-én délután. A Varsány belterületén, a Szécsényi úton történt balesetben a szerencsétlenül járt nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Elütötte a vonat

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy véget akart vetni az életének, ezért állt a sínekre egy férfi a Vas megyei Hatmajor forgalmi kitérő és Sorkikápolna között, egy bányaterület mellett. A Szombathelyről Zalaszentivánba tartó vonat elütötte.

Biciklivel érkezett a helyszínre

A férfi kerékpárral érkezett ki a helyszínre, amit egy oszlopnak támasztott. A bicikli kosarában hagyta a kulcsát, telefonját, cigarettáját, majd a vonat érkezésekor besétált a sínek közé és szembefordult az érkező szerelvénnyel.

Túlélte a gázolást

Az öngyilkosjelölt a vonat alá zuhant, de túlélte a gázolást. A szerelvény 16 utasa között munkából hazafelé tartó ápolónő is volt. Ő is azonnal ment segíteni, bár azt mondták neki, hogy ne szálljon le a vonatról.

Levágta a lábát a vonat

Az asszony elmondta, hogy a férfi mozdulatlanul feküdt a sínek között, az egyik lábát levágta a kerék. A sérültet a szombathelyi tűzoltók segítségével emelték ki a sínek közül és a mentők életveszélyes állapotban a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

Másik mozdonyvezető érkezett

A mozdonyvezető az eset után kérte a felmentését az aznapi munkavégzés alól, ezért a helyszíni szemle befejését követően más vezetővel indult tovább a vonat.

Teherautókkal vitték az utasokat

A GYSEV nem tudott autóbuszt küldeni az utasokért, mivel több kilométeres földúton, bányaterületen keresztül lehetett megközelíteni a helyszínt, ezért a vasúttársaság hétszemélyes teherautója vitte ki az utasokat a területről, több fordulóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció