Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta Kálmán Olga – az ATV volt műsorvezetőjéből lett DK-s politikus – napokban több fenyegető levelet is kapott, amikben valaki nyomdafestéket nem tűrő módon beszél a politikussal.

Feljelentést tett

Kálmán Olga ezt követően úgy döntött, hogy feljelentést tesz, ám pont akkor két újabb fenyegetés is érkezett a telefonjára, éppen akkor, amikor a nyomozóval szemben ült. A politikus egyébként egy az oldalára feltöltött videóban jelezte, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, mert elmondása szerint a családjával senki nem szórakozhat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Döbbenetes sorok

A politikus számára küldött fenyegető levelek egyébként döbbenetes sorokat tartalmaznak, amit Kálmán Olga vélhetően azért kapott, mert kifejtette a véleményét a kormányról.

Nyomdafestéket nem tűrő szavak

„Le kéne vágni a fejedet, ki kéne irtani az egész családodat a le- és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék. Van pofád így beszélni a mi drága miniszterelnökünkkel, te sz.rházi, leköpnivaló, hazaáruló, k.rva, strici” – állt többek között a politikusnak küldött levelekben.

A rendőrségen volt, amikor jött az újabb üzenet

Kálmán Olga pont a rendőrségen ült, amikor a fenyegető újra üzenetekkel bombázta a korábbi műsorvezetőt, erről a politikus a közösségi oldalán számolt be a követőinek.

Gyűlöletpolitika

„Nem jó ez így, nagyon nem! Sokszor beszéltem már arról, hogy a folyamatos gyűlöletpolitika nem tud mást, csak újabb és újabb gyűlöletet szülni. Gondoljunk bele, hogyan éljük a mindennapjainkat hosszú évek óta? Ki mindenkit ‘kellett’ már megvetni, utálni?– olvasható Kálmán Olga bejegyzésében.

Életveszélyes fenyegetés

„A családomat és engem most azért fenyeget valaki életveszélyesen, mert ellenzéki politikus vagyok. Nem érvel, nem fogalmaz meg más véleményt, hanem legszívesebben megölne. Őszintén sajnálom, hogy ide jutottunk és őszintén bízom benne, hogy együtt, okosan ezen a rossz emlékű időszakon is túl leszünk!” – írja a DK politikusa, az egykori műsorvezető.

Közleményt adott ki a rendőrség

Az eset kapcsán a rendőrség szerda este adott ki egy közleményt, melyben azt írják: Kálmán Olga, az ismert televíziós személyiség és politikus 2021. május 4-én tett feljelentést, mert közösségi média oldalán keresztül valaki gyűlölködő, trágár, fenyegető tartalmú üzenetet küldött neki. Éppen tanúkihallgatása folyt a II. Kerületi Rendőrkapitányságon, amikor újabb hasonló üzeneteket kapott.

Nyomozás indult

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétség gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Azonosították az elkövetőt

Másnapra azonosították a feltételezett elkövetőt. Az 53 éves V. Gábort győri otthonában fogták el. A nyomozók lefoglalták azt a számítógépet, melyről a rendelkezésre álló adatok szerint a férfi édesanyja közösségi profilját használva küldte a fenyegető üzeneteket. A szabadlábon védekező gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kálmán Olga – Forrás: HírTV