Kálmán Olga, az ATV volt műsorvezetőjéből lett DK-s politikus a napokban több fenyegető levelet kapott. Elment a rendőrségre feljelentést tenni, pont akkor kapott két újabb fenyegetést, amikor a nyomozóval szemben ült a rendőrségen.

Ocsmány fenyegetés

“Nem sül le a bőr arról a tetves gané….”- írta valaki Kálmán Olgának, most pedig újabb mocskos üzeneteket kapott az egykori tévés, mert kifejtette a véleményét a kormányról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Feljelentést tett

Az ATV korábban függetlennek mondott műsorvezetőjéből lett DK-s politikus nem hagyta annyiban a dolgot: egy, az oldalára feltöltött videóban jelezte, hogy feljelentést tett az ügyben a rendőrségen.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pont a rendőrségen volt

Szerda reggel, nem sokkal cikkünk megjelenése előtt azonban arról számolt be a közösségi-oldalán, hogy a kellemetlen fenyegető még ezután sem áll le. Pont akkor kapott újabb fenyegetést, amikor a rendőrségen megtette a feljelentést.

Gyűlöletpolitika

„Nem jó ez így, nagyon nem! Sokszor beszéltem már arról, hogy a folyamatos gyűlöletpolitika nem tud mást, csak újabb és újabb gyűlöletet szülni. Gondoljunk bele, hogyan éljük a mindennapjainkat hosszú évek óta? Ki mindenkit ‘kellett’ már megvetni, utálni?– olvasható Kálmán Olga bejegyzésében.

Életveszélyes fenyegetés

„A családomat és engem most azért fenyeget valaki életveszélyesen, mert ellenzéki politikus vagyok. Nem érvel, nem fogalmaz meg más véleményt, hanem legszívesebben megölne. Őszintén sajnálom, hogy ide jutottunk és őszintén bízom benne, hogy együtt, okosan ezen a rossz emlékű időszakon is túl leszünk!” – írja a DK politikusa, az egykori műsorvezető.

A parlamentbe készül Kálmán Olga

Kálmán Olga a Demokratikus Koalíció színeiben indul az ellenzéki előválasztáson, abban a körzetben, ahol most Varga Mihály pénzügyminiszter az országgyűlési képviselő.

Akciózó képviselő

Az előválasztáson nagy csata várható, mert ebben a körzetben indulna Tordai Bence a Párbeszéd jelenlegi országgyűlési képviselője is, aki parlementi akcióival lett híres.

Nem indítják el Varga Mihályt

A Fidesz nem Varga Mihályt indítja ebben a körzetben, hanem a közvélemény számára teljesen ismeretlen ügyvédet, Gór Csabát, így neki kell majd megmérkőznie Kálmán Olgával vagy Tordai Bencével.

Nincs esély

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere kedden azt mondta, ebben a körzetben már eldőlt, hogy a Fidesznek nincs esélye a következő választásokon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt van Kálmán Olga posztja

Kiemelt kép: Kálmán Olga – Forrás: Facebook/Kálmán Olga