Maga szeretné megbüntetni kislánya gyilkosát K. Gábor, akinek gyermekét 2019 márciusában, Szekszárdon ölte meg a 19 éves unokatestvére. Az édesapa azt mondja, hogy maga is sokat volt börtönben, de arra nagyon büszke, hogy nem ölt meg senkit.

Gyilkosság Szekszárdon

2019 márciusában borzasztó gyilkosság rázta meg az országot. A 6 éves kis Leonettát március 8-án ölte meg brutálisan az unokatestvére, a 19 éves K. Dániel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a gyilkosság

Ítéletet hirdettek

K. Dánielnek a kedden kihirdetett, jogerős ítélet szerint 21 év 11 hónapot kell a rácsok mögött eltöltenie.

Sokszor vigyázott a kislányra

Leonetta szülei maximálisan megbíztak Dánielben, aki sokszor vigyázott hatéves unokatestvérére, Gábor és Mária ezért sosem gondolta volna, hogy pont a szeretett rokon okozza életük legnagyobb tragédiáját.

Brutálisan végzett vele

A 19 éves, a drogokat nem megvető fiú egy nap a kislányt kicsalta játszani a közös udvaruk mögött csordogáló patakhoz, ahol hatszor fejbe verte egy ott talált kővel, majd a még lélegző gyermeket a vízbe lökte. Leonetta halálát fulladás és agybénulás okozta.

Ítéletet hirdettek

Miután a fiú rájött, hogy lebukott, öngyilkosságot kísérelt meg. Kedden a sértett korára való tekintettel zárt tárgyaláson hirdettek ítéletet. Daninak 21 év 11 hónapot kell a börtönben eltöltenie.

Kevesli a büntetést az édesapa

Az áldozat édesapja szerint ez nagyon kevés idő a gyilkos rémtettéhez viszonyítva. „Az én részemről az ügy nincs lezárva” – mondta K. Gábor a Borsnak.

„Gyilkosfajzat”

„Annak a gyilkosfajzat állatnak meg kell lakolnia! Hiába vannak olyan híreim, melyek szerint megbánta, amit tett, és hónapok óta minden este sír, nem hatnak meg a lelki fájdalmai!”– mondta a férfi, aki azt tervezi, hogy a Kúriához fordul.

Őrök védték a tárgyaláson

„A tárgyaláson őrök vettek körbe, mert korábban indulatból nekik rontottam. Megértem az intézkedést, és bízom benne, hogy ők is megértik a fájdalmamat. Őszintén elmondom, mit kívánok a gyilkosnak! Olyanokat is hallottam, hogy a rácsok mögött is megpróbálta megölni magát! Jól tette! Jobban járna, ha bent végezne magával, mert ha egyszer kiszabadul, találkozni fogunk! – mondta a gyászoló édesapa.

Volt már börtönben

Gábor arról is beszélt, hogy ő büszke rá, hogy ugyan maga is volt már börtönben, soha nem ölt meg és nem is erőszakolt meg senkit.

21 évet ült

„Betörésekért és verekedésekért 21 év 6 hónapot ültem. Az ország majdnem mindegyik börtönében vannak barátaim az őrök és a rabok között is. El tudom intézni, hogy pokollá váljon az élete. A gyilkosokat mindig megvetettem!”  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu