A KékVillogó is beszámolt róla, bűncselekmény áldozata lett egy 20 éves férfi Pécsett. A rendőrök az egyik feltételezett elkövetőt – egy 43 éves férfit – a helyszín közelében elfogták, két társát jelentős erőkkel keresik.

Egész éjjel tartott a hajtóvadászat

Az egyik helyi lap értestülései szerint egész éjszaka tartott a hajtóvadászat és jelenleg is nagy erőkkel keresik T. Teofil 23 éves és Á. Mercédesz 22 éves pécsi lakosokat.

FRISS! Oszlopnak csapódott egy autó a Károly körúton – Egy 17 éves fiú a helyszínen meghalt

20 éves fiatal férfi az áldozat

Mint ismert a rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott a lakásban, ahova bement két másik férfi és egy nő, akik bántalmazták őket. Az eset során az egyik személy egy késsel megszúrta a 20 éves férfit, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. Az 54 éves férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

KAPCSOLÓDÓ: Most jött: halálra késeltek egy fiatal férfit Pécsett

Őket feltételezett elkövetők

Ketten elmenekültek a helyszínről

A három támadó közül az egyiküket – egy 43 éves helyi férfit – a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik két feltételezett elkövető azonban – T. Teofil 23 éves és Á. Mercédesz 22 éves pécsi lakosok – a bűncselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, a hatóság elől elrejtőzött.

NE HAGYD KI! “Borzalmas volt az egész, mint egy rémálom” – egy fogyatékos kisfiú és 3 lány gyászolja azt a házaspárt, aki egy részeg sofőr miatt halt meg motorbalesetben

Elfogatóparancsot adtak ki ellenük

A felkutatásukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendőr-főkapitányság a férfi és a  elfogása érdekében 2020. november 1-jén elfogatóparancsot adott ki.

EZ IS ÉRDEKELHET: Gyász: utolsó útjára kísérték a kalandparkban elhunyt 16 éves fiút, Zsigmondot

Ha bárki bármit tud

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a két körözött személy jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a rendőr-főkapitányságon, olvasható a Police oldalán.

FRISSÍTÉS:

 A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, majd november 1-jén 9 óra 20 perckor Pécsett elfogták őket. A 23 éves férfit és a 22 éves nőt előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Kiemelt kép: Police