Oszlopnak ütközött egy autó a Károly körúton, a fiatal sofőr meghalt, utasa életveszélyesen megsérült. Kettészakadt egy Opel a 7-es főúton éjjel. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Halálos gázolás az M0-son Törökbálint térségében

2020.11.01. 21:58 Az M0-s autóúton gyalogost gázolt egy személyautó az M5-ös autópálya irányába, az M1-es autópálya csomópontja után. Az 1-es km-nél sávlezárás lassítja a forgalmat. A police.hu közleménye szerint a baleset 20 óra 30 perc körül történt, egy 29 éves nő a helyszínen meghalt. A rendőrség megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Oszlopnak ütközött egy autó Abonyban

2020.11.01. 22:04 Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Abonyban, az Arany János utcában. A balesethez műszaki mentés céljából a ceglédi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az egység áramtalanította a gépkocsit.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Maglódon is árokba csúszott egy személyautó

2020.11.01. 21:33 Árokba hajtott egy személyautó Maglódon, a Mendei úton. Az esethez a gyömrői önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik kivontatják az árokból a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Árokba hajtott és beszorult egy autós az M1-esen

2020.11.01. 20:52 Árokba hajtott egy személygépkocsi az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 110-es kilométerszelvénynél, Győr térségében. A járműbe beszorult egy ember, akit a győri hivatásos tűzoltók kiszabadítottak és átadtak a mentőknek. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Árokba borult egy autó Rétság és Bánk között

2020.11.01. 16:14 Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a 2-es főúton, Bánk térségében. A balesethez a rétsági hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, ahol forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Fotó: Útinform és Traffipax figyelő Facebook-csoport

Két gépkocsi ütközött az M0-son Nagytarcsa térségében

2020.11.01. 16:05 Összeütközött két személyautó az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Nagytarcsa térségében, az 56-os kilométerszelvénynél. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez. A beavatkozás idején az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Mikrobusz és személyautó ütközött Pesterzsébeten

2020.11.01. 15:52 Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó és egy kisteherautó ütközött össze 2020. november 1-jén 15 óra 30 perc körül Budapest XX. kerületében, a Szent Imre herceg utcában. Az elsődleges információk szerint a balesetben öt ember megsérült. A balesetben részes járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Szent Imre herceg utcát a Dobos utca és a Bethlen utca között, a forgalmat a környező utcákba terelik.

Frontális karambol Nyírmihálydiban a 471-es főúton

2020.11.01. 13:41 Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi Nyírmihálydiban, a Petőfi Sándor úton. Az esethez a nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Alsóújlaknál is autók ütköztek, lezárták a 8-as főutat

2020.11.01. 11:42 A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. november 1-jén 11 óra 10 perckor két személygépkocsi ütközött össze a 8-as számú főút 200-as kilométerszelvényében, Alsóújlak belterületén. A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon 11 óra 20 perctől teljes útlezárás van érvényben. A Kám felől érkezőket Rum irányába, a Vasvár felé haladókat Rábahídvég irányába terelik. A 112Press helyszíni információi szerint Opel kanyarodott egy Mercedes elé, az Opel sofőrje súlyos sérülést szenvedett, a Mercedest pedig lefoglalta a Rendőrség.

Két autó ütközött, az egyik fának sodródott Darnózselinél

2020.11.01. 11:25 Összeütközött két személyautó a Darnózseli és Novákpuszta közötti útszakaszon. A balesethez a mosonmagyaróvári hivatásos és a darnózseli önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A helyszínre mentők is érkeztek. A MovarPress helyszíni információi szerint a sofőr egyedül ült az Opelben és életveszélyes állapotban vitték a mentők kórházba.

Hármas karambol a 4-es főúton Törökszentmiklós-Surjánynál

2020.11.01. 10:42 Összeütközött három személyautó a 4-es főúton, Törökszentmiklós-Surjány térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak ki. A munkálatok ideje alatt a helyszínen rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

Oszlop tört derékba egy autót a Károly körúton, a sofőr azonnal meghalt

2020.11.01 07:23 Eddig tisztázatlan körülmények között 2020. november 1-én 5 óra 51 perc körül egy személygépkocsi a Károly körúton villanyoszlopnak ütközött. A balesetben az autót vezető 17 éves fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az autó utasát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Fának rohant és kettészakadt éjjel egy Opel Szabadbattyán és Kőszárhegy között

Fának csapódott egy személyautó Szabadbattyán és Kőszárhegy között a 7-es főúton, szombaton este. A kocsi a Deltahirek információja szerint egy előzést hajtott végre, majd mikor visszatért a sávjába, eddig tisztázatlan körülmények között letért az út melletti füves területre és nekirohant egy fának. A kocsi a jobb oldalával csapódott a fába olyan hatalmas erővel, hogy az autó bal oldala gyakorlatilag hosszában, előrefelé leszakadt, a motorja kiszakadt és több méterre a roncsoktól, a bokorban landolt. A kocsit vezető 55 éves balatonfüredi férfi kirepült a kocsiból és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy nem lehetett tudni ült-e benne még valaki. Szabó-Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a balesethez Székesfehérvárról érkeztek hivatásos tűzoltók, akik a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányítása mellett hőkamerával és lámpákkal átkutatták a környéket, valamint feszítővágóval megbontották a szétszakadt roncsot is, esetleges további utasokat keresve. Végül kiderült a sofőr egyedül utazott az autóban. A helyszínelés idejére teljesen lezárták az utat, melyen a forgalom este fél tizenegy után állt helyre. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Kiemelt kép: Blikk.hu