Ollóval fenyegetőzve követelt pénzt egy fiatalkorútól egy 23 éves férfi Győrben.

Bejelentés érkezett a rendőrségre

A rendőrségre egy fiatalkorú fiú tett bejelentést 2020. október 31-én 18 óra 45 perckor arról, hogy Győrben, a Városház téren egy férfi elvette ezer forintját.

FRISS!

Most jött: elfogták a pécsi gyilkosság feltételezett elkövetőit

Ollóval fenyegetett

A helyszínen a rendőrök meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy a padon ültek a barátaival, amikor egy ismeretlen odament hozzájuk, hogy pénzt kérjen tőlük. Miután ő nem adott neki, a férfi a kabátjából elővett egy ollót és azzal fenyegette meg, hogy „beleböki”. Emiatt a fiatal fiú kivette a zsebéből a pénztárcáját, és egy ezrest vett elő, amit az elkövető ki akart tépni a kezéből, így az elszakadt.

Egy órán belül elfogták

Erre a pénz másik felét is követelte, majd miután azt megkapta, egy ismeretlen lány társaságában elhagyta a helyszínt. A fiú azonnal tárcsázta a segélyhívót, és a kiérkező járőröknek pontos személyleírást adott az ismeretlen fenyegetőzőről, így az egyenruhások egy órán belül a Honvéd ligetben megtalálták, majd igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható F. Máté tiszaroffi lakost.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Oszlopnak csapódott egy autó a Károly körúton – Egy 17 éves fiú a helyszínen meghalt

Drogtesztet is végeztek

A férfit elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, ahol vele szemben drogtesztet is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A nyomozók F. Mátét – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki, írja a Police.

Pécsett gyilkosság történt

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta megöltek 2020. október 31-én este egy 20 éves fiatal férfit Pécsett. A három feltételezett elkövető közül egyet még a helyszínen elfogtak, ketten azonban elmenekültek, ellenük hajtóvadászatot indítottak és elfogatóparancsot adtak ki.

NE HAGYD KI!

Gyász: utolsó útjára kísérték a kalandparkban elhunyt 16 éves fiút, Zsigmondot

Elfogták őket

Nemrégiben a rendőrség közlése szerint a két másik feltételezett elkövetőt is elfogták. A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, majd november 1-jén 9 óra 20 perckor Pécsett elfogták őket. A 23 éves férfit és a 22 éves nőt előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Kiemelt kép: Police