Pénteken több halálos baleset is történt Tolna megyében, amelyekről mi is beszámoltunk. Most újabb információk láttak napvilágot.

Ez történt péntek este

Nem sokkal este fél hét előtt bejelentést kapott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egy tragikus balesetről. Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 111-es kilométerkőnél három autó is egymásba rohant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így történt a baleset

Egy középkorú házaspár haladt elöl, nekik ütközött hátulról egy másik kocsi. Ezt követően mégegy autó nekik rohant. A baleset következtében egy 51 éves férfi a helyszínén szörnyethalt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A felesége sem élte túl

A középkorú pár egyik tagjának sem volt bekötve a biztonsági öve. Az ütközés után mindketten kirepültek a kocsiból. A nőt ugyan kórházba vitték, ám az életét így sem tudták megmenteni.

Negyed órára rá jött a másik baleset

Szintén Tolna megyében, alig negyed órával az előző bejelentés után újabb tragédia történt. Az ugyancsak Tolna megyében található Paks település közelében egy férfi vontatott egy autót. Amikor megállt, egy figyelmetlen autós beléjük hajtott.

Ezek is érdekelhetnek!

Szombaton reggel bekövetkezett az újabb halálos baleset

A 44-es főúton, Nyárlőrinc határában szombaton reggel történt tragédiával végződő közúti baleset. Még negyed hét sem volt, amikor a 21-es számú kilométernél két kocsi frontálisan ütközött egymással. Négy sérültje volt a balesetnek, egy embert újra kellett éleszteni.

Többen is megpróbálták visszahozni

Kecskemét irányából közlekedett az a fehér színű jármű, amely a szemből érkező kék színű kocsival ismeretlen okból frontálisan ütközött. A kék autó sofőrjét egy helyszínre érkező kamionos próbálta meg újraéleszteni. A mentősök hamarosan átvették a feladatot.

Még a helyszínen elhunyt

Bár gyorsan segítségére siettek a kék autó sofőrjének, az életét nem tudták megmenteni. Két sérültet a tűzoltóknak kellett kiemelnie a roncsokból. Három embert szállítottak kórházba a mentők.

Mindenkit hazavárnak

A rendőrök azt kérik, hogy az ünnepek közeledtével méginkább figyeljenek oda az autósok a szabályok betartására. Mindenkit hazavárnak, ám hogy ez így is történjen, ahhoz a közlekedés minden résztvevője betartsa a KRESZ szabályait. Érdemes mindig az útviszonyokat és a körülményeket is figyelembe venni.

Vadásznak a gyorshajtókra és az ittas vezetőkre

Az egyenruhások több akciót is szerveznek, hogy kiszűrjék a renitens sofőröket a forgalomból. Több helyen is lehet számítani arra, hogy finn módszerrel fogják vizsgálni, fogyasztott-e valaki vezetés előtt alkoholt. Nem érdemes kockáztatni, hiszen a rendőrök előre nem jelentik be, hol és mikor lesznek pontosan ilyen akciók.. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: Police.hu