Előbb ököllel ütötte, majd többször meg is rúgta a támadó az őt feldühítő férfit. Kiderült, mire számíthat tettéért.

Ismerték egymást

Nem először találkozott az a két férfi, aki összetűzésbe került egymással. Haragos viszony volt közöttük, a gyalogosan közlekedő sértett ezért mutatott be a későbbi támadójának, aki éppen egy autót vezetett. A sofőr nem hagyta annyiban a dolgot. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Félreállt autójával

A kiskunhalasi dohánybolt előtt történtek az események. Az autós éppen balra kanyarodott, amikor az egyezményes nemzetközi jelet mutatta neki a gyalogos. Ekkor a sofőr előbb megállt, majd félreállt a dohánybolt előtti parkolóba, oda, ahonnan eredetileg elindult.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezek is érdekelhetnek!

Ki is szállt

Nem sokat hezitált a sofőr, gyorsan kiszállt autójából, miután megállt. Szinte még meg sem állt a kocsi, már nyílt is a vezető oldali ajtaja. A sofőr kipattant a kocsiból, majd gyors léptekkel megindult a gyalogos irányába.

Először csak ráijesztett

A dühös sofőr először csak ráijesztett a gyalogosra, és úgy tett, mintha meg akarná ütni. A gyalogos ekkor hátrálni kezdett. Ezután viszont a sofőr meg is ütötte áldozatát.

Ez történt ezután

A gyalogos tovább hátrált, majd egy vágást követően folytatódik a biztonsági kamera felvétele. Ekkor a két kocsiból kiszállt személy fogja közre a férfit, és úgy tűnik, beszél egymással a gyalogos és az autó sofőrje. Hangfelvételt nem tettek közzé, így nem tudni, hogy miről volt szó.

Egyszer csak felpörögnek az események

A kamera felvételein látható, hogy a támadó hirtelen újból megüti az áldozatát, meglehetősen nagy erővel. A férfi ettől hanyatt esik, több tárgy is elrepül az ütés következtében. Innentől azonban már csak a szöveges beszámolóra hagyatkozhatunk, hogy mi történt.

Nem hagyta abba a bántalmazást a támadó

A támadó a földre esett férfit további öt alkalommal megütötte ököllel. Kétszer bele is rúgott. A sértett összegörnyedt, és a kezeivel igyekezett kivédeni a fejét célzó ütéseket, de több így is célba talált.

Megsérült

A bántalmazott férfi a jobb szemének környékén nyolc napon belül gyógyuló repesztett sérüléseket szenvedett. A védekezés fontos szerepet játszott abban, hogy nem lett nagyobb baja. Mivel az ütések nagy erejűek voltak, így akár csonttörése is lehetett volna. A videó ide kattintva megnézhető.

Ez vár a támadóra

A dühös sofőrt súlyos esti sértés bűntettének kísérletével vádolja az ügyészség. Várhatóan pénzbüntetésre fogják ítélni. Arról, hogy ez milyen mértékű lesz, a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A tettlegességet megelőző eset – Forrás: Magyarország Ügyészsége