A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy hajdúdorogi, egy debreceni és két hencidai lakossal szemben.

Négyfős társaság

A nyomozás adatai szerint a négyfős fiatalokból álló társaság Debrecenben, a Mata János utcában sétált 2021. május 14-én nem sokkal dél után, amikor megbeszélték, hogy elveszik egy nő táskáját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Követték az idős asszonyt

Követni kezdték a 76 éves asszonyt, majd a társaság egyik tagja, egy 17 éves fiú ellökte, és elvette tőle a táskáját.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az asszony súlyosan megsérült

A nő elesett és súlyos sérüléseket szenvedett. A bűncselekmény után mind a négy fiatal elfutott a helyszínről.

Rendőrök a helyszínen

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek és adatot gyűjtöttek.

Hamar elfogták őket

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akik elfogása érdekében hajtóvadászatot indítottak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Videó az elfogásról:

Összehangolt akció

Az összehangolt intézkedések eredményeként a társaság tagjait még aznap délután előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Police videorészlet