Amint arról tavaly januárban a Kékvillogó is beszámolt autóbalesetben elhunyt a mohácsi rendőrkapitány, dr. Páter Attila. A rendőrkapitány éppen munkába tartott, amikor megtörtént a tragédia, most egy évvel később emléktáblát avattak az emléke előtt tisztelegve.

Két autó ütközött Pécsnél

Ahogy arról akkor portálunk is hírt adott, két személyautó karambolozott az 57-es főút 43-as kilométerénél, 2021. január 15-én Pécsnél, a Nyugati Ipari úton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt az egyik sofőr

A baleset során az egyik autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá egy személy megsérült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

A mohácsi rendőrkapitány halt meg

mohacsiujsag.hu ezt követően közölte, hogy az áldozat dr. Páter Attila, Mohács rendőrkapitánya. Az alezredes éppen munkahelye felé tartott szolgálati autójával, amikor a baleset történt. 

Ezzel a Skodával autózott a rendőrkapitány

Egy évvel a tragédia előtt nevezték ki

Szomorú aktualitás, hogy Páter Attilát napra pontosan egy esztendővel azelőtt nevezték ki Mohács rendőrkapitányává. A rendőralezredes a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi szolgálati osztályának vezetője volt korábban.

Emléktáblát avattak

A police.hu most azt írja, dr. Páter Attila r. alezredesnek, a tragikus hirtelenséggel elhunyt rendőrkapitánynak állítottak emléket a Mohácsi Rendőrkapitányságon.

Fotó az emléktábla leleplezéséről:

Fotó: police.hu

Családtagjai is ott voltak

A Mohácsi Rendőrkapitányság aulájában kapott helyet az az emléktábla, amelyet a tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori rendőrkapitány emlékére állítottak. Az ünnepélyes ceremónián részt vett dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és helyettesei, Baranya megye valamennyi városi rendőrkapitánya, valamint számos kolléga és családtag. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu