Egy kétéves kislány szülei riasztották szombaton délután a mentőszolgálatot, Erdélyben, Hargita megyében, azt követően, hogy a gyermek nem ébredt fel álmából.

Már nem lehetett rajta segíteni

A történtekről a Főtér.ro számolt be, a portál azt írja, hogy a helyszínre érkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A kislány testén ütésnyomokat találtak, ezért bejelentést tettek a megyei rendőrkapitányságon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Nem tudta felébreszteni

Péter Szilárd, a Hargita megyei mentőszolgálat vezetője elmondta, hogy amikor befutott hozzájuk a hívás, a szülők azt mondták, a gyermek öntudatlan állapotban van. A kislány édesanyja azt állította, hogy lefektette délután a gyermeket aludni, de felébreszteni már nem tudta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Ütésnyomok az arcán

A mentőszolgálat munkatársai ütésnyomokat találtak a gyermek arcán, valamint a combján, az anya mindezt azzal magyarázta, hogy a kislány az utóbbi időben többször elesett.

FRISS!

Két-három órája halott lehetett

Kászonaltíz polgármestere, András Zoltán azt mondta, hogy a roma nemzetiségű kislány már két-három órája halott volt, amikor a mentősök a helyszínre érkeztek.

Ezt mondja az anya

Az anya azt mondta, hogy a gyermeknél az orvosok szívproblémát állapítottak meg, a helyi ápolónő azonban nem tudott a szívbetegségről, a család pedig már rég nem járt orvosnál.

Vizsgálódik a rendőrség

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az eset körülményeit. A kislány halálának okára a boncolás deríthet fényt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció