Amint arról a Kékvillogó is beszámolt az Ecseri úti metrómegálló liftjétől gurult hátra egy kerekesszékes utas, aki a sínek közé zuhant. Életveszélyesen megsérült, a mentők a peronon élesztették újra. A férfi jelenleg is kritikus állapotban van.

Sínek közé zuhant

Mint megírtuk a sínek közé zuhant egy kerekesszékes ember péntek este a 3-as metró Ecseri úti megállójánál. A metrószerelvény időben meg tudott állni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelték az embert

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a mentőszolgálat közreműködésével emeltek ki a peronra a szerencsétlenül járt embert.

Újra kellett éleszteni

Miután kiemelték a szerencsétlenül járt utast, megkezdték a peronon az újraélesztését. Később a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Kapcsolódó:

Videó a mentésről:

Liftből gurult hátra

A baleset-info.hu úgy tudja, a mozgáskorlátozott utas lifttel szeretett volna a felszínre menni, de valamiért visszagurult és így zuhant a sínek közé. 

Kritikus az állapota

Az RTL Klub információi szerint 66 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni, jelenleg kritikus állapotban van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Katasztrófavédelem – Forrás: videorészlet