Az Ecseri úti metrómegálló liftjétől gurult hátra egykerekesszékes utas, aki a sínek közé zuhant. Életveszélyesen megsérült, a mentők a peronon élesztették újra. A mentésről készült videót cikkünk végén tudod megnézni.

Sínek közé zuhant

A sínek közé zuhant egy kerekesszékes ember péntek este a 3-as metró Ecseri úti megállójánál. A metrószerelvény időben meg tudott állni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelték az embert

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a mentőszolgálat közreműködésével emeltek ki a peronra a szerencsétlenül járt embert.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újra kellett éleszteni

Miután kiemelték a szerencsétlenül járt utast, megkezdték a peronon az újraélesztését. Később a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Liftből gurult hátra

A baleset-info.hu úgy tudja, a mozgáskorlátozott utas lifttel szeretett volna a felszínre menni, de valamiért visszagurult és így zuhant a sínek közé.

A katasztrófavédők a mentésről az alábbi videót tették közé

Meghalt a 16 éves lány

Tavaly októberben a Széll Kálmán téren esett egy 16 éves lány a metró elé. A lány a helyszínen elhunyt. Később kiderült, hogy a Nagykovácsiban élő lány szerelmi bánat miatt, szándékosan ugrott a szerelvény elé.

Megszólalt a szemtanú

Egy szemtanú leírása alapján a lány a szerelvény érkezése előtt hallgatózott, hogy mikor ér oda a szerelvény, majd a kellő pillanatban nekifutásból ugrott.

Letette a hátizsákját

„Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel” – írta a szemtanú.

Nagy csattanás volt

Majd így folytatta bejegyzését: „Egyszer csak mikor a metró már ott volt nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás volt. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk”.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: FKI Videócsoport