A mohácsi rendőrkapitány, dr. Páter Attila a pénteki pécsi halálos baleset áldozata. Munkába menet ütközött egy BMW-vel.

Két autó ütközött Pécsnél

Két személyautó karambolozott az 57-es főút 43-as kilométerénél, péntek reggel Pécsnél, a Nyugati Ipari úton. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Itt történt a baleset

Meghalt az egyik sofőr

A baleset során az egyik autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá egy személy megsérült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A mohácsi rendőrkapitány halt meg

A mohacsiujsag.hu azt írja, az áldozat dr. Páter Attila, Mohács rendőrkapitánya. Az alezredes éppen munkahelye felé tartott szolgálati autójával, amikor a baleset történt. 

Ezzel a Skodával autózott a rendőrkapitány

Egy éve nevezték ki

Szomorú aktualitás, hogy Páter Attilát napra pontosan egy esztendővel ezelőtt nevezték ki Mohács rendőrkapitányává. A rendőralezredes a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi szolgálati osztályának vezetője volt korábban.

Kecskemétnél is halálos baleset történt

Egy kamion és egy személygépjármű csapódott egymásnak eddig tisztázatlan körülmények között. A baleset a 445-ös számú úton történt, Kecskemétnél, az út 3-as kilométerénél 2021. január 15-én 8 óra 50 perc tájékán.

Meghalt az egyik sofőr

Mindkét jármű kigyulladt. A személyautó sofőrje a helyszínen meghalt.

Ez is érdekelhet

„Anélkül is elég nehéz ez lelkileg” – egy négytagú család halt meg Győr mellett egy balesetben, kamionnal ütköztek, majd kigyulladt az autójuk

Kiemelt és belső kép: helyszíni felvétel a pécsi balesetről – Forrás: police.hu, Facebook