A 445-ös számú úton, Kecskemét közlében történt halálos baleset január 15-én reggel. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Halálos ütközés történt

A rendőrség jelentése szerint egy kamion és egy személygépjármű csapódott egymásnak eddig tisztázatlan körülmények között. A baleset a 445-ös számú úton történt, Kecskemétnél, az út 3-as kilométerénél 2021. január 15-én 8 óra 50 perc tájékán.

A 445-ös számú úton, Kecskemét közelében történt a baleset

Meghalt a balesetben

A végzetes frontális ütközés során a személyautó sofőrje olyan durva sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a kiérkező egységek már nem tudtak rajta segíteni – jelentette Vincze-Messzi Adél, a rendőrség sajtóreferense.

Robbanásokat hallottak

hiros.hu azt írja, hogy a tűzoltók már a helyszínre értek, a kamion teljesen kiégett. A környéken robbanásokat is lehetett hallani. Egy szemtanú szerint a személyautó kacsázott az úton, többször is áttért a másik sávba.

Még tart a helyszínelés

A baleset miatt a rendőrök lezárták az elkerülőt, a forgalmat pedig terelik a 441-es számú út, továbbá a Hunyadi városi lehajtó irányába.

A brutális balesetről videó is készült:

Csütörtökön négyen haltak meg Győr mellett egy balesetben

Korábban a Kékvillogó is írt róla, hogy a 813-as számú út 1. kilométerszelvényénél, Győr térségében egy halálos balesetben négyen vesztették az életüket. A tragédiában szintén egy kamion és egy személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között.

Kigyulladt az autó

A balesetező személyautó pillanatokon belül lángra kapott, a járműben egy család utazott. A házaspár és 18 éves lányuk, valamint kisgyermekük bent voltak az autóban, azonban esélyük sem volt a túlélésre.

Ez is érdekelhet

A durva balesetről videófelvétel is készült:

Kiemelt kép: részlet a videóból – Forrás: youtube.com