A kiérkező rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, azonban az összevert férfit nem tudták megmenteni. A gyilkosság körülményeit vizsgálják.

Halálra vertek egy férfit

Összevert férfiról érkezett bejelentés a rendőrség vonalán, miszerint 2021. január 15-én 0 óra 44 perckor ismeretlenek rátámadtak egy fiatal, 26 éves férfira.

A 11. kerületben, az Építész utcában bántalmazták a férfit

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Belehalt a sérüléseibe

A rendőrségi információk szerint Budapest 11. kerületében, az Építész utcai telephelyen szóváltást követően bántalmaztak egy fiatal férfit. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett a verés során, hogy a helyszínen életét vesztette, a kiérkező egységek már nem tudhattak rajta segíteni.

Ez is érdekelhet

Elfogták és megkezdték a szemlét

A készenlétiseknek sikerült még a helyszínen elfogniuk a feltételezett támadót, aki ellen meg is kezdték a nyomozást. Amint az a kutatás során kiderült, az életvédelmi nyomozók emberöléssel gyanúsítottak meg egy 46 éves budapesti férfit. Ezt követően a rendőrök őrizetbe vették a 46 éves K. Lászlót és kezdeményezték a letartóztatását.

A Keleti Pályaudvarnál egy biztonsági őrt vertek össze

Január elején írtunk róla, hogy a Keleti Pályaudvarnál egy férfi megvert egy biztonsági őrt. A rendőrségi jelentés szerint a bántalmazás 2020. október 9-én 19 óra tájékán történt a Budapest 8. kerületi, Keleti Pályaudvarnál lévő metróállomáson. A verekedő férfiról videó is készült.

Mutatjuk a férfiról készült felvételt:

Ez is érdekelhet

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ügyben

A 8. kerületi rendőrök kérik, hogy aki felismeri a videón látható férfit, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke