Eltűnt egy idős, 82 éves bácsi Budapesten, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

82 éves bácsi tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 82 éves Reichenauer József eltűnése ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Nem adott életjelet magáról

A rendelkezésre álló adatok szerint az idős férfi 2022. január 15-én 16 óra 30 perc körül 8. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Segítségre szorulhat

A 82 éves férfi nehezen tájékozódik, segítségre szorulhat, rendőrök jelenleg is keresik, írja a police.hu.

Fotó a bácsiról:

Fotó: police.hu

Személyleírása

Reichenauer József 170 cm magas, haja ősz. Eltűnésekor zsoké sapka, piros kabát, sötét nadrág és sötét cipő volt rajta.

Pár napja egy 81 éves férfi tűnt el, szintén Pest megyében

Amint azt a Kékvillogó is megírta eltűnt egy 81 éves férfi a Pest megyei Erdőkertesról. Tóth Menyhért vasárnap délután hagyta el otthonát, azóta semmit nem tudnak róla. A rendőrség is keresi a nyugdíjas férfit. Karácsony előtt pedig egy 80 éves nő tűnt el Leányfalun, az idős asszonyt – információink szerint – azóta sem találták meg.

Kapcsolódó:

Erdőkertesről tűnt el a férfi

Eltűnt Tóth Menyhért, erdőkertesi lakos. A demenciában szenvedő, térben és időben nehezen tájékozódó férfi 2021. január 2-án kora délután hagyta el otthonát.

A rendőrök is keresik

A 81 éves férfit a rendőrök keresik, ellenőrzik lehetséges előfordulási helyeit, de egyelőre nem sikerült megtalálniuk.

Személyleírása

Tóth Menyhért körülbelül 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, ősz hajú, szája bal oldala felett egy barna, anyajegynek látszó folt van.

Ruházata

Eltűnésekor világoskék farmernadrágot, fekete combközépig érő kapucnis kabátot, fekete félcipőt és sötétzöld vászonsapkát viselt. Általában bottal a kezében sétál.

Tóth Menyhért

Forrás: police.hu

Itt lehet bejelenteni

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a felvételen látható idős férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Az eltűnt bácsi – Forrás: police.hu