A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 26 éves kerekharaszti lakos ellen. Balog Arnold egy alvó fiatalt fosztott ki.

A vasútállomáson történt

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2021. november 4-én kora hajnalban a hatvani vasútállomás várótermében Balog Arnold kihasználta, hogy egy 19 éves férfi a padon elaludt, így őt kifosztva magához vette a fiatal mobiltelefonját és bőröndjét, amelyben közel félmillió forint illetve több mint 2000 euro volt. A nyomozóhatóság elrendelte a kerekharaszti férfi körözését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ha bárki bármit tud

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható Balog Arnold tartózkodási helyével kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hatvani Rendőrkapitányságon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, vagy a 112-es központi segélyhívó számot, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó az elkövetőről:

Fotó: police.hu

Nem egyedi eset

Itt a Kékvillogó oldalán is már többször számoltunk be hasonló esetről, melynek során alvó embereket fosztottak ki, vagy próbáltak meg kifosztani. 2020 augusztusában arról írtunk, hogy a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételein látták amint egy 21 éves fiatalember megpróbál kifosztani egy alvó ember. A fiatal ezután a helyszínen fogták el lopás közben.

Ez is érdekelhet:

Hajdúböszörményben is megtörtént

Szintén a Kékvillogó írta meg, hogy Hajdúböszörményben a kocsma előtt elaludt egy férfit, akit aztán egy 27 éves férfi fosztott ki: belenyúlt a zsebeibe és elvette a pénztárcáját.

Ez is érdekelhet:

Hamar elfogták

Az értékeitől megfosztott férfi nem sokkal később észlelte, hogy mi is történt vele és értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök alig két órával a bejelentés után a kocsma közelében lévő utcában elfogták a tolvajt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: police.hu