Tűz ütött ki Budapest 7. kerületében, a Károly körúton, egy ötemeletes lakóépület második emeleti lakásában, ahol berendezési tárgyak kaptak lángra.

Tűzoltók a helyszínen

A katasztrófavédelem információi szerint fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik egy vízsugárral elfojtották a tüzet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rohammentő is érkezett

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint kivonult a Doktorszolgálat, a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is, illetve az emelőkosaras daru is, továbbá rohammentő is érkezett a helyszínre, de a lap úgy tudja, nem vitt el senkit.

Helyszíni felvétel:

Helyszíni fotó:

Hét ember kísértek ki az épületből

 A rendőrség hat lakásból hét embert kísért ki az épületből, akik a munkálatok befejezésekor visszatérhetnek otthonaikba.

Lakhatatlanná vált a lakás

A kiégett lakás lakhatatlanná vált. A lépcsőház füsttel nem telítődött, a rajok az utómunkálatokat végzik, és átvizsgálják az érintett lakás feletti szinteket.

Gyálon lakástűzben meghalt egy ember

Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta holttestet találtak egy kigyulladt családi házban Gyálon, a Kölcsey Ferenc utcában csütörtök hajnalban.

A fürdőszobában találták meg a holttestet

Azt írták, a tűzoltók kiérkezésekor a száz négyzetméteres családi ház teljes terjedelemben égett. A lángokat húsz tűzoltó nyolc járművel fékezte meg. Az oltáskor a lakás fürdőszobájában egy holttestet találtak – írták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: GK