Egy nem mindennapi dupla baleset miatt teljes útlezárásra kell számítani az arra közlekedőknek az M5-ös autópályán, a lajosmizsei pihenőhelynél. A rendőrök a pihenőhelyen keresztül terelik a forgalmat.

Két baleset egymás után

Két baleset történt az M5-ös autópálya 66-os és 67-es kilométere között, Lajosmizse térségében a Budapest felé vezető oldalon hétfőn délelőtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy férfi futott az autópályára

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az első balesetet az okozta, hogy egy férfi befutott az autópályára, ahol elütötte egy szabályosan haladó autó. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vészfékezés, majd újabb baleset

A jármű sofőrje feltehetően vészfékezett, emiatt pedig összeütközött a mögötte haladó két személyautó, valamint egy tehergépjármű.

Súlyos a sérülése

A sztrádára befutó férfi súlyosan, a járművekben ülők közül pedig ketten könnyebben sérültek meg.

További járművek is ütköztek

A baleset következtében feltorlódott sorban további két gépjármű is ütközött, mely során egy személy súlyosan megsérült.

Teljes útlezárás

A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van, torlódásra kell számítani, de a rendőrök a lajosmizsei pihenőhelyen keresztül terelik a forgalmat, ami így lassú, de folyamatos.

Oszlopnak ütközött

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy oszlopnak ütközött egy személygépkocsi a budapesti Könyves Kálmán körúton, információink szerint a sofőr öngyilkos akart lenni.

Hirtelen mozdulat

Egy fiatalember haladt vasárnap délelőtt a 9. Könyves Kálmán körút Üllői út felé vezető oldalán Toyota Corollájával. A Lurdy házat elhagyva, még a Remíz utca előtt hirtelen jobbra rántotta a kormányt és nagy erővel a járdán álló villanyoszlopnak csapódott. 

Telefonált közben

Információink szerint ezt szándékosan tette, ugyanis öngyilkos akart lenni. Vezetés közben végig tartotta a kapcsolatot mobiltelefonon a barátnőjével, neki is elmondta, mire készül, illetve az autóban lévő fedélzeti kamera felvétele is bizonyította a feltevést.

Eszméleténél volt

A 30-40 év közötti férfi túlélte az ütközést, de megsérült, a mentők és a tűzoltók közösen emelték ki a roncsból, gerincágyra fektették, majd kórházba szállították, de közben végig lehetett vele kommunikálni. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a Corollát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció