Oszlopnak ütközött egy férfi a budapesti Könyves Kálmán körúton, információink szerint öngyilkos akart lenni.

Hirtelen mozdulat

Egy fiatalember haladt vasárnap délelőtt a 9. Könyves Kálmán körút Üllői út felé vezető oldalán Toyota Corollájával. A Lurdy házat elhagyva, még a Remíz utca előtt hirtelen jobbra rántotta a kormányt és nagy erővel a járdán álló villanyoszlopnak csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elszállították a Toyotát

Fotó: 24h – Autószerviz – Autómentés

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Telefonált közben

Információink szerint ezt szándékosan tette, ugyanis öngyilkos akart lenni. Vezetés közben végig tartotta a kapcsolatot mobiltelefonon a barátnőjével, neki is elmondta, mire készül, illetve az autóban lévő fedélzeti kamera felvétele is bizonyította a feltevést.

Az autó eleje összeroncsolódott az ütközéstől

Fotó: 24h – Autószerviz – Autómentés

Eszméleténél volt

A 30-40 év közötti férfi túlélte az ütközést, de megsérült, a mentők és a tűzoltók közösen emelték ki a roncsból, gerincágyra fektették, majd kórházba szállították, de közben végig lehetett vele kommunikálni. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a Corollát.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t!

Öngyilkos akart lenni

Ahogy arról a Budapeskornyeke.hu hírportál beszámolt róla, óriási sebeséggel ütközött a villanyoszlopnak. Információink szerint a Ford Focus vezetője öngyilkos akart lenni, 100 kilométer/órás sebességnél is gyorsabban jött le a szentendrei Szél utcán.

Kettétört az oszlop

A Cseresznyés útnál letért az útról és szándékosan nekihajtott a beton villanyoszlopnak, ami kettétört és bedőlt egy ház kertjébe.

Tűzoltók vágták ki

A járműben csak a vezetője utazott, akit a szentendrei hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Üdülőrész

Ez Szentendre Pismány városrésze, luxus házakkal. Az nem derült ki, hogy a sofőr túlélte-e a balesetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: 24h – Autószerviz – Autómentés