Egy budapesti 13. kerületi hotelben egy ukrán nemzetiségű férfi esett ki a második emeletről. Holtteste a hotel kövezetén feküdt. A helyszínelők vizsgálják az esetet.

Rendőrök a hotel előtt

A Szegedi úton található a hotel, ami már évek óta ad szállást a Budapestre érkező külföldi vendégek számára. Rendőrök és helyszínelők járnak ki-be az épületbe, mindenki feszült. A járókelők mind kíváncsian néznek be a hotel udvarába – írja a Ripost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vérfoltok

Az egyik második emeleti ablaknál horrorfilmbe illő látvány tárul elénk: az ablakkeretet és az ablakpárkányt is hatalmas vérfoltok borítják. Hirtelen kinyílik a véres ablak és megjelenik egy helyszínelő, aki precízen átvizsgálja az ablak minden centiméterét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Öngyilkosság lehetett

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget: a BRFK azt közölte, hogy „a rendőrség helyszíni- és halottszemlét tartott, amely során az idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.”.

Két emeletet zuhant

Az ablak alatt elterülő zöld füves részt is vértócsa borítja. Nagy valószínűséggel tehát oda zuhant le az áldozat.

Reggel óta helyszínelnek

„Mi nem hallottunk semmit. Egész éjjel aludtunk, csak reggel vettük észre mi is a vérfoltokat. A rendőrök kora reggel óta itt vannak és helyszínelnek”  – árulták el a hotelben elszállásolt külföldi fiatalok.

Meghalt a férfi

A Ripost információi szerint egy ukrán férfi lakott a második emeleti szobában. Tekintettel a nyomozásra, egyelőre nem árulhatok el semmilyen információt. Azt viszont megerősíthetem, hogy a férfi meghalt – mondta el az egyik helyszínelő.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t!

Fenyegetőzött

Egy évvel ezelőtt írtunk róla, hogy egy külföldi munkás fenyegetőzik leugrással a szálló emeleti ablakában. A helyszínen rendőrök, mentők és a tűzoltók is ott vannak – írja a Blikk.

Kiugrott az ablakon

A lap úgy tudja, az illető végül leugrott, majd egy magas tetőre esett, úgy négy emelet magasból. Egyelőre nem tudni, a férfi milyen állapotban van.

Korábban kollégiumként üzemelt

BudaPestkörnyeke.hu hírportál úgy tudja, az eset a Kunigunda utcai munkásszállón történt. A szálló korábban kollégiumként működött, határon túli egyetemisták éltek ott. Néhány éve azonban megszüntették a kollégiumok, azóta kárpátaljai és erdélyi vendégmunkásokat szállásolnak el az épületben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép forrása: Hotel Flandria webolala