Megtalálták annak a 30 éves fiatalembernek a holttestét, aki még december 30-án tűnt el Fehérgyarmatról. Sándor barátaival indult el kártyázni ilki otthonából. Az estét egy presszóban mulatta át, de baráti annyira lerészegedtek, hogy fogalmuk sem volt, mikor és hol tűnt el a látókörükből a fiatalember. 

Kártyázni indultak

Tavaly, december 10-én, egy helyi barátjával indult el kártyázni az édesanyjával élő Sándor. A 30 éves férfi melegítőben, papírok és telefon nélkül, csak egy pakli kártyával hagyta el ilki otthonát. Édesanyjától elköszönve annyit mondott, hogy kártyázni megy. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fehérgyarmatra mentek

Barátja az ilki hivatal előtt meggondolta magát, azt javasolta Sándornak, hogy menjenek át inkább a közeli Fehérgyarmatra, az egyik ottani kocsmába. Sándor, lévén, hogy nem úgy öltözött, valószínűleg hárított. Ekkor jött az ötlet, hogy a barátja fiának ruháit veszi magára – írta a férfi eltűnése után a frissmedia.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Négyen mentek kártyázni

Sándor az utcán az ilki hivatal előtt öltözött át, majd csatlakoztak harmadik társukhoz, V-hez, és egy negyedik személy Ilktől 32 kilométerre, egy fehérgyarmati kocsmába fuvarozza őket. Mint kiderült, a fiatalember azért nem ment haza átöltözni, mert édesanyja nem engedte volna el Sz. Elemérrel. 

Őrizetbe vették

Elemér agresszív, sok, jellemzően vagyon elleni balhéja volt. Jelenleg régebbi ügyei miatt jogerős börtönbüntetését tölti, a Sándor eltűnésével kapcsolatos tanúkihallgatás során vették őrizetbe.

Ellentmondóak a barátok nyilatkozatai

Sándor eltűnését másnap reggel vette észre az édesanyja. Egyből hívta a lányát és kérte, hogy menjen el Sándor barátjához. Elemér és V. állítólag ekkor szembesültek azzal, hogy barátjuk nem ment haza. A család faggatására mindig mást és mást adtak elő, olykor egymásnak is ellentmondó nyilatkozatokat tettek. Egy dologban azonban ugyanazt mondták: Sándor nélkül jöttek haza. És senki nem tudja felidézni az óminózus estét. 

A videón még ott volt

A presszóban a barátoknak mindent V. fizetett, először készpénzzel, majd bankkártyával. Az egyébként kis alapterületű presszóban szombat este zenés bulit rendeztek. Sándor felszabadultan szórakozott, az alkohol feloldotta a gátlásait és meglehetősen rányomult a tánctéren szórakozó nőkre. 23 óra környékén a tulajdonos fia által készített live videó szerint jó volt a hangulat és Sándor is táncparketten volt, ahol megtörtént az első konfliktus.

Kabát nélkül távozott

Sándor ezután, a szakadó esőben, kabát nélkül távozott a presszóból. Csak épp azt nem lehet tudni, hogy merre, és mi miatt ilyen sietősen. A közösségi csatornára kitett videón – ezt időközben eltávolították – jól látszik, hogy Sándor jól érzi magát. A tulajdonos saját maga erősítette meg, hogy Sándor, bár ittas volt, de nem volt részeg, többször bocsánatot kért tőle és állítása szerint visszament táncolni. 

Megtalálták a holttestet

Senki nem tudja, hogy a 30 éves férfi mikor és hova tűnt el A család már akkor új vélte, hogy testvérüket bántalmazták. Február 3-án azonban a rendőrök a tragikus hírrel keresték fel a családot: Sándor testét megtalálták Fehérgyarmat kieső területén egy mezőn, nem messze attól a szórakozóhelytől, ahova a fiatal férfi bulizni ment. A rendőrség rendkívüli halálesetként kezeli az ügyet, a nyomozók az idegenkezűség kizárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt élt Sándor

Kiemelt kép: illusztráció