Eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant egy nő egy gyöngyösi ház egyik emeletéről. Egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, hogy megmentsék az életét, sajnos, hiába.

Kiesett az épületből

Egy nő életéért küzdöttek a gyöngyösi Kossuth úton. Az eddig információk szerint a nő eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az egyik épület második vagy harmadik emeletéről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentőhelikopter is érkezett

Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de a kommentelők szerint már a szakszerű segítség sem volt elég. Többen ugyanis arról írtak, hogy a nő időközben elhunyt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Meghalt, sajnos”

 „Meghalt, sajnos – írták többen is a Gyöngyösi TV friss posztját olvasva. A gyöngyösiek körében megindult a találgatás, hogy tragikus baleset érte a nőt vagy pedig eldobta magától az életet.   

Valószínűleg öngyilkos lett

„Őszinte részvétem! De nem tudok elmenni amellett, hogy hogyan tud valaki ki esni egy ablakból? Nekem olyan érzésem van, hogy öngyilkos lett, mert ugye ott nem tud valaki csak úgy kiesni és tényleg nem vitatkozni szeretnék de…. elgondolkodtató azért és még egyszer őszintén sajnálom” – fogalmazott egy helyi lakos.

Nehézségek a mentésnél

A szemtanúk szerint a mentőhelikopter csak nagy nehézségek árán tudott leszállni a városban, de sajnos már ez sem segített a hölgyön, aki nem élte túl a zuhanást.

Kiesett a másodikról

A Kékvillogó.hu számolt be arról a hétvégén, hogy egy budapesti 13. kerületi hotelben egy ukrán nemzetiségű férfi esett ki a második emeletről. Holtteste a hotel kövezetén feküdt. A helyszínelők vizsgálják az esetet.

Rendőrök a hotel előtt

A Szegedi úton található a hotel, ami már évek óta ad szállást a Budapestre érkező külföldi vendégek számára. Rendőrök és helyszínelők járnak ki-be az épületbe, mindenki feszült. A járókelők mind kíváncsian néznek be a hotel udvarába – írja a Ripost. 

Öngyilkosság lehetett

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget: a BRFK azt közölte, hogy “a rendőrség helyszíni- és halottszemlét tartott, amely során az idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.”

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció