Amint arról a Kékvillogó is beszámolt meghalt egy ötéves gyermek Zalaegerszegen azt követően, hogy rázuhant egy targonca. Később kiderült, hogy a kicsit az édesapja ültette maga mellé, amikor egy szörnyű véletlen következtében a targonca felborult, a munkagép pedig rázuhant.

Imádta a munkagépeket

A Bors a tragédia kapcsán most azt írja, hogy az ötéves Robika rajongott a munkagépekért, ezért is ültette maga mellé az édesapja, akinek meg sem fordult a fejében, hogy mindez katasztrófával végződik majd. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy pillanat műve

Egy rosszul tartó kötél miatt azonban a család élete egy szempillantás alatt ment tönkre, ugyanis az eset sajnos szörnyű tragédiával zárult, a kisfiú ugyanis meghalt. A család érthető okoknál fogva teljesen összetört, az édesapa, Attila, azóta haza sem ment.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elváltak a szülők

A portál információi szerint a szülők elváltak, azonban nagyon nyugodtan és emberségesen intézték a különválást, a gyerekek egy hetet itt, egy hetet ott töltöttek. Most pont apás hétvégén voltak. Az apa, Attila a tragédiával végződő napon magával vitte az ötéves fiát, Robikát és a hatéves lányát, Vikit a munkába.

Ez történt

A kicsi imádta a traktorokat és a targoncákat, ezért is szeretett az apukája közelében lenni és valószínűleg Attila ezért is ültette maga mellé a végzetes pillanatok előtt. A férfi éppen összekötözött vasrudakat mozgatott át, a tartó kötél azonban elpattant a hatalmas súlytól, ez rántotta el a targoncát, egyenesen a kisfiúra. A közel fél tonnás gép alá szorult gyereket már nem lehetett megmenteni, hiába érkezett időben a segítség, írja a lap.

Attila azóta nem ment haza

Az összetört családapa a tragédia óta nem ment haza. A család is teljesen összetört, az egyik ismerős az eset kapcsán azt mondta: “Nem is láttuk őt, de azt mondták, hogy nem önmaga azóta, összeroppant, és félünk, hogy sosem lesz az újra az, aki volt. Nem érdemelt ilyet, mert ha valaki rajongott a gyermekeiért, hát az bizony ő. Nem felelőtlenségből vitte magával a kicsiket, hanem szeretetből, borzalmas véletlen és tragédia, ami történt, nem pedig hanyagság”

Muszáj erősnek lennie

“Pedig muszáj, hogy erős legyen, a kislányának, Vikinek most nagyobb szüksége lesz rá, mint valaha – vélekedtek az ismerősök, akik hozzátették, a ház azóta a férfi háza elhagyatottan árválkodik, ugyanúgy, mint a kisfiú édesanyjáé, Tamaráé is.

Kapcsolódó:

Ötéves kisfiúra zuhant egy munkagép Zalában, a gyerek meghalt

Orvoshoz mentek

“Orvoshoz mentek, úgy tudjuk, hogy pszichológushoz vitték a kislányukat. Ő is ott volt, amikor történt, és azt beszélik, látta, ami az öccsével történt. Nagyon remélem, hogy nem így van” – mondták az ismerősök. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Targonca