A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki alvó rokona füléből lopta el a fülbevalót, valamint több üzletből is tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.

Tettek érték

Szinte egy időben érkezett két bejelentés a Karcagi Rendőrkapitányságra 2022. augusztus 12-én délben. Az egyiket egy helyi üzlet biztonsági őre tette, mert a boltból egy férfi három üveg szeszesitalt akart ellopni, eközben érte tetten. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elszaladt

Felszólítására kettőt visszaadott, majd a harmadik üveggel a kezében elszaladt. A másik bejelentést egy 79 éves sértett tette. Elmondta, hogy 2022. augusztus 11-én délután aludni készült, de előtte megkérte vele egy háztartásban élő 30 éves unokáját, hogy kapcsolja be aranyfülbevalóját, nehogy elhagyja.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezeket lopta el:

Elaludt a néni

Miután az unoka ezt megtette, az idős hölgy elaludt és amikor két óra múlva felébredt, azt vette észre, hogy nincs a fülében az aranyékszer.

Elfogták

A karcagi rendőrök a biztonsági őrtől kapott személyleírás alapján 2022. augusztus 12-én, a bejelentéstől számított 2 órán belül Karcag belterületén azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

Meg ezeket is:

Több üzletet is kirámolt

A rendőrök megállapították, hogy az elmúlt időben több üzlet sérelmére követett el vagyon elleni bűncselekményeket, továbbá azt is felderítették, hogy az aranyfülbevalót is ő lopta el. 

Őrizetbe vették

A nyomozók az ügyeket egyesítették, majd a helyi férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Eljárás folyik

A Karcagi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett, lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció