Kigyulladt egy csárda a Bács-Kiskun megyei Felsőlajos közelében pénteken. Az Új Tanyacsárda egyik épületszárnya teljesen leégett, de a tűz továbbterjedését sikerült megakadályozniuk a tűzoltóknak – közölte a megyei hírportál.

Megfékezték a tüzet

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tüzet, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a kecskeméti hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók fékezték meg. A tűz oltásáról a lajosmizsei tűzoltók több videót is közzétettek Facebook-oldalukon.

Mutatjuk az egyik videót:

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Itt egy másik:

Nagy erőkkel dolgoztak az egységek:

Esküvőre készültek

A Tények riportjából egyébként kiderült, hogy éppen esküvőre készültek, amikor kigyulladt és porig égett a felsőlajosi csárda egyik rendezvényterme.

Már lángolt az épület

A menyasszony és a vőlegény éppen bent voltak, hogy még egyszer ellenőrizzenek mindent, mire kimentek már lángolt az épület. A megterített asztalok és a dekoráció is elégett.

Megtartják a lagzit

Több ott dolgozó slaggal próbálta oltani a lángokat de hiába. A tulajdonos azt mondta, mindennek ellenére megtarják szombaton a lagzit.

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Felsőlajos Tűzoltóság