Két halálos kimenetelű motorbaleset is történt pénteken, az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tivadaron, a másik M3-as autópályán, Budapest irányába. Mindkét szerencsétlenségről elmondható, hogy a motorosok nem más járműveknek, hanem külső elemeknek csapódtak neki.

Betonpillérnek hajtott egy motoros

A rendőrség jelentése szerint halálos motorbaleset történt péntek délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tivadaron. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lesodródott az úttestről

A motoros eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az úttestről és egy vízelvezető árok beton pillérének ütközött.

Súlyos sérüléseket szenvedett

A 33 éves sofőr a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon a rendőrség megkezdte a helyszínelést.

Egy másik halálos motorbaleset is történt

Egy másik végzetes kimenetelű motorbalesetben egy férfi a szalagkorlátnak ütközött, majd olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek Füzesabony közelében.

Szalagkorlátnak ütközött

2021. június 11-én 14 óra 40 perckor az M3-as autópálya 114-es kilométerének Budapest irányába vezető oldalán egy motorkerékpáros férfi a szalagkorlátnak ütközött. A férfi a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

Ez is érdekelhet

Fél kilométert repült

A baleset kapcsán az Agria Tv arról számolt be, hogy a szerencsétlenül járt sofőrt több mint 500 méterre találták meg a járművétől. A szörnyű baleset helyszínéről képeket is közölt a Heves megyei hírügynökség. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Mutatjuk a fotókat

Kiemelt kép: M3-as autópályán történt motorbaleset – Forrás: Facebook/Agria Tv