A rendőrség a közösségi oldalain időről időre nyereményjátékokkal kedveskedik a követőinek, amit a közönség nagyon is élvez. A legutóbbi kvíz nyertese egy édesanya volt, aki viszont nem tudta megoldani a nyereményének az átvételét, mivel az egyik gyermeke mozgásában korlátozott, azonban ez nem fogott ki az egyenruhásokon.

Szavazós játékot nyert

A rendőrség a közösségi oldalain rendszeresen elindítja a „Mennyi az annyi” szavazós játékát, amelynek legutóbbi, a rendőrkutyák képzettségével kapcsolatos fordulóját Oraveczné Kovács Antónia nyerte. A kvíz megnyeréséért ajándék jár, azonban a kétgyermekes édesanya nem tudta átvenni a saját nyereményét. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Budapestre kellett volna utaznia

Az anyukának a fővárosba kellett volna látogatnia, hogy átvegye a nyereményét, azonban ezt nem tudta megoldani, mivel az egyik gyermeke tolószékes. A rendőrség ezért más megoldást talált ki, hogy az édesanya megkaphassa az ajándékját.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Díjátadót rendeztek Gödöllőn

Mivel az anyuka nem tudott a fővárosba utazni, ezért a lakóhelyéhez legközelebbi település rendőrei vállalták, hogy a kapitányságon megrendezik neki a díjátadót. Amikor a gödöllői rendőrök meglátták az érkező anyukát és két kislányát, rögtön tudták, hogy nem szabad őket egy kézrázással elengedni.

Megmutatták nekik a kapitányságot

Díjátadó – Forrás: Police.hu

Körbevezették őket

A család érkezését követően szinte azonnal rendőrök lepték el a kapitányságot, hogy megmutassák a két kislánynak és az édesanyjuknak, hogyan működik a Gödöllői Rendőrkapitányság. Körbevezették Lilit és Tamarát, és közben kitalálták, milyen programokkal fogják feldobni a napjukat.

Imádták a közös időtöltést

Díjátadó – Forrás: Police.hu

Még a golyóálló mellényt is kipróbálhatták

A gyerekek fejére papírcsákó került, a kis tenyerekről pedig ujjlenyomatokat készítettek. Ezen kívül a lányok az aranyos nyári ruhájukra egy fotó erejéig fel is húzhattak egy lövedékálló mellényt.

Élvezték a lányok a látogatást

Díjátadó – Forrás: Police.hu

Átadták a nyereményét

A rögtönzött és vidám találkozó végén a rendőrök átadták az édesanyának a megérdemelt nyereményét is. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Díjátadó a Gödöllői Rendőrkapitányságon – Forrás: Police.hu