Kigyulladt egy autóbusz pénteken az M7-es autópályán, Törökbálint közelében.Mint utólag kiderült, a buszon gyerekek is voltak, akik épp osztálykirándulásra indultak.

Kigyulladt egy busz

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kigyulladt egy busz péntek délelőtt az M7-esen, Érdnél. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Gyerekek voltak a buszon

Úgy tudni, az érdi lehajtó út után néhány méterrel hatalmas füsttel égett egy autóbusz, miközben lángok csaptak fel a magasba. Az RTL Klub Híradójának egy néző egy felvételt is beküldött, amelyen jól látható, hogy a busztól nem messze gyerekek álldogáltak – írja a Szeretlekmagyarorszag.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hatalmas lángokkal égett a busz

Osztálykirándulásra indultak

A híradóból az is kiderült, hogy a gyerekek osztálykirándulásra indultak a busszal, amikor az lángra kapott. A járműben 38-an utaztak, de hál’istennek mindenkinek sikerült időben leszállnia.

Így oltottak a tűzoltók

Tűzoltók intézkedtek

A tüzet a törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett járművet.

Semmit sem lehetett látni a füsttől

Lángolt a busz eleje

Beszálltak egy másik buszba

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, a tűzoltók pedig sikeresen eloltották a tüzet. Miután megfékezték a lángokat, a gyerekeket egy másik busz vitte tovább. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Buszbaleset az M7-esen – Forrás: PMKI Törökbálint Őrs