Súlyos baleset történt Hajdú-Bihar megyében, a baleset soránt a 33 éves sofőr könnyű, két utasa súlyos sérüléseket szenvedtek.

Árokba hajtott és tetejére borult

A rendőrségre 2021. május 28-án 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy személyautó árokba hajtott és a tetejére borult Nyírábrány és Nyíracsád között, a 4904-es úton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Ivott a sofőr

Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol három férfit találtak a gépkocsiban. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételéről gondoskodtak, írja a police.hu.

Két utasa súlyos sérüléseket szenvedett

Az időközben megérkező mentőszolgálat munkatársai megállapították, hogy az elsődleges orvosi vélemény szerint a 33 éves nyírábrányi járművezető könnyű, míg két utasa súlyos sérüléseket szenvedtek a baleset következtében.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: police.hu

Túl gyorsan hajtott

A helyszíni szemle alapján a férfi túl gyorsan hajtott, elvesztette az uralmát a kocsi irányítása felett, lesodródott az útról, árokba csapódott és ott a tetejére borulva állt meg.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A baleset további körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Ne tegyék, hiszen a legfontosabb.

Pár napja egy 14 éves fiú halt meg egy ittas sofőr miatt

Mint ahogyan azt a Kékvillogó is megírta néhány nappal ezelőtt halálos baleset történt Fejér megyében. Szabadegyháza határában nagy sebességgel száguldozott egy autó, amely nekicsapódott egy oszlopnak, majd többször megpördült.

Kirepült az autóból

Az autót a 16 éves Csaba vezette, aki szüleitől lopta el a kocsit. 3 barátja ült az autóban, az egyik kirepült és azonnal szörnyethalt.

9 gyermekes családból származott

Jocó, az áldozat a település legnagyobb családjának hetedik gyermeke volt. Szülei 9 gyermeket neveltek. Marika és József ma már a 6. osztályos fiúkat gyászolják. A 15 éves fiú a helyi futballcsapatban játszott.

Ez is érdekelhet:

A helyi futballcsapatban játszott

„Igazi rosszcsont gyerek volt! Nem tudjuk feldolgozni az elvesztését! Szívesen vigyázott a kisebbekre, és örömmel tanítgatta őket szerelgetni. Örökre megőrizzük az általa bütykölt hangfalakat” – mondta a Borsnak pár nappal ezelőtt a gyászoló édesapa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu