Egy teherautó közlekedett Jászberény belterületén 2021. augusztus 13-án 12 óra 5 perc körül, amikor haladása közben egy gyalogátkelőhelyen elütötte az ott kerékpárját hajtva közlekedő személyt.

A helyszínen meghalt

A baleset következtében a kerékpáros a mentőhelikopterrel történő elszállítását megelőzően, a balesettel összefüggésben szerzett sérülései miatt a helyszínen elhalálozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Terelik a forgalmat

A baleset helyszínelése folyamatban van, a forgalmat a rendőrök a környező utcákra terelik. “Kérjük, hogy fokozott türelemmel és óvatossággal közlekedjenek!” áll a police.hu közleményében.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Július közepén Salgótarjánban gázoltak el két biciklist

Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt szörnyű baleset történt Salgótarjánban, két kerékpárost ütött el egy személygépkocsi a Rákóczi úton. A két kerékpáros ugyan megsérült, de szerencsére túlélték a balesetet.

Hónap elején Szikszón gázoltak el egy idős asszonyt

Itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk róla, hogy halálra gázoltak egy kerékpárost Szikszón, a 71 éves asszonynak esélye sem volt a túlélésre.

Kapcsolódó:

Biciklivel jött az asszony

Az elsődleges adatok szerint egy nő kerékpárjával hajtott az útpadkán egy járműszerelvény mellett egyenesen haladva. 

Elsodorta a biciklist

A 3-as számú főútról – a szabad jelzésen bekanyarodó – tehergépkocsi sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést, és elsodorta a biciklist. A baleset következtében a 71 éves szikszói asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni, írta meg a police.hu.

Júniusban Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között gázoltak el egy biciklist

Itt a KékVillogó oldalán is beszámoltunk arról az esetről, melynek során a HÉV gázolt el egy biciklist Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között.

Szerencsés vége lett

Szerencsére az a baleset nem ért tragikus véget, ugyanis a kerékpáros túlélte a gázolást.

Dunaújvárosban egy motoros fordult egy teherautó alá

Mint korábban írtunk róla, egy másik baleset kapcsán a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást egy 46 éves helyi lakossal szemben. A teherautó sofőrje ugyanis egy motorost gázolt el, mivel nem adta meg neki az elsőbbséget.

Kanyarban ütköztek

A teherautó sofőrje április 13-án, kora délután egy közforgalomtól elzárt, dunaújvárosi gyárterületen közlekedett a járművével, amikor egy bal kanyarban nem nézett körül, és nem adta meg az elsőbbséget az érkező motorosnak. A kanyarban találkozott egymással a két jármű, az ütközés során pedig a segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakos a teherautó alá csúszott.

Súlyosan megsérült

Az ütközés következtében az 54 éves segédmotor-kerékpáros súlyosan megsérült, őt később kórházba szállították. Időközben a rendőrök elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik