Szörnyű baleset történt Salgótarjánban, két kerékpárost ütött el egy személygépkocsi a Rákóczi úton, közölte a rendőrség a honlapján.

Mint írják eddig tisztázatlan körülmények között ütött el két kerékpárost egy személygépjármű 2021. július 20-án 15 óra körül Salgótarján belterületén. A Rákóczi úton történt balesetben ketten sérültek meg.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Félpályás útlezárás

A megyeszékhely belterületén rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán lehetett csak közlekedni, azonban a rendőrök a teljes útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották; a forgalom jelenleg rendőri irányítás mellett, félpályán haladhat.

Hónap elején Szikszón gázoltak el egy idős asszonyt

Itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk róla, hogy halálra gázoltak egy kerékpárost Szikszón, a 71 éves asszonynak esélye sem volt a túlélésre.

Kapcsolódó:

Biciklivel jött az asszony

Az elsődleges adatok szerint egy nő kerékpárjával hajtott az útpadkán egy járműszerelvény mellett egyenesen haladva. 

Elsodorta a biciklist

A 3-as számú főútról – a szabad jelzésen bekanyarodó – tehergépkocsi sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést, és elsodorta a biciklist. A baleset következtében a 71 éves szikszói asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni, írta meg a police.hu.

Júniusban Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között gázoltak el egy biciklist

Itt a KékVillogó oldalán is beszámoltunk arról az esetről, melynek során a HÉV gázolt el egy biciklist Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között.

Szerencsés vége lett

Szerencsére az a baleset nem ért tragikus véget, ugyanis a kerékpáros túlélte a gázolást.

Dunaújvárosban egy motoros fordult egy teherautó alá

Mint korábban írtunk róla, egy másik baleset kapcsán a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást egy 46 éves helyi lakossal szemben. A teherautó sofőrje ugyanis egy motorost gázolt el, mivel nem adta meg neki az elsőbbséget.

Kanyarban ütköztek

A teherautó sofőrje április 13-án, kora délután egy közforgalomtól elzárt, dunaújvárosi gyárterületen közlekedett a járművével, amikor egy bal kanyarban nem nézett körül, és nem adta meg az elsőbbséget az érkező motorosnak. A kanyarban találkozott egymással a két jármű, az ütközés során pedig a segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakos a teherautó alá csúszott.

Súlyosan megsérült

Az ütközés következtében az 54 éves segédmotor-kerékpáros súlyosan megsérült, őt később kórházba szállították. Időközben a rendőrök elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik