Brutális baleset történt a H6-os HÉV vonalán a Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között. Úgy tudni, a HÉV egy biciklist gázolt el, a baleset miatt pedig a vonatok csak egy vágányon közlekednek.

Biciklist ütött el

A H6-os vonalon, Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között a vonatok csak egy vágányon közlekednek egy baleset miatt. Úgy tudni, a Gyártelepnél gázolás történt: egy biciklist sodort el a HÉV. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így közlekedhetnek az utasok

Az utasok a Közvágóhíd irányú peronokat használhatják. A menetrend szerinti közlekedés helyreállításáig a MÁV-HÉV zrt. az utasok türelmét kéri.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentő, rendőr érkezett

A szigethalmi HÉV átjárójához, a baleset helyszínére mentő és rendőr is érkezett. A hatóságok a sorompónál intézkedtek.

Nagy a dugó

A baleset miatt a feje tetejére állt a közlekedés a Gyártelepen. A környéken hatalmas a dugó, az átjáró felé pedig lehetetlen közlekedni.

Nem történt komoly baleset

Az elsődleges információk és a bejegyzések alatti hozzászólások szerint nem történt komoly baleset, ugyanis a biciklist túlélte a gázolást.

Megindult a forgalom

A MÁV legfrissebb tájékoztatása szerint a vonatok mindkét vágányon megindultak. Ugyanakkor a menetrend szerinti közlekedés helyreállításáig továbbra is az utasok türelmét kérte a közlekedési társaság.

Dunaújvárosban egy motoros fordult egy teherautó alá

Mint korábban írtunk róla, egy másik baleset kapcsán a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást egy 46 éves helyi lakossal szemben. A teherautó sofőrje ugyanis egy motorost gázolt el, mivel nem adta meg neki az elsőbbséget.

Kanyarban ütköztek

A teherautó sofőrje április 13-án, kora délután egy közforgalomtól elzárt, dunaújvárosi gyárterületen közlekedett a járművével, amikor egy bal kanyarban nem nézett körül, és nem adta meg az elsőbbséget az érkező motorosnak. A kanyarban találkozott egymással a két jármű, az ütközés során pedig a segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakos a teherautó alá csúszott.

Súlyosan megsérült

Az ütközés következtében az 54 éves segédmotor-kerékpáros súlyosan megsérült, őt később kórházba szállították. Időközben a rendőrök elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Hévbaleset Gyártelepen – Forrás: Facebook