Balesetet szenvedett Fényeslitke polgármestere, Mártha Tibor. A polgármester Kisvárda felől érkezett érkezett szabályosan az ajaki kereszteződéshez, amikor elé hajtott Ajak irányából egy személygépkocsi. Az ütközést már nem lehetett elkerülni, számolt be róla a Frissmédia.hu.

Életveszélyes sérült is van

Helyszíni információink szerint az Ajak irányából Rétközberencsre tartó gépkocsi női vezetője megállt a stop táblánál, majd némi hezitálást követően hajtott be a védett kereszteződésbe. A nő férjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

A polgármester könnyebben sérült

frissmedia úgy tudja, a balesetben elsődleges adatok szerint könnyebben sérült Fényeslitke polgármestere, Mártha Tibor. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Frissmédia.hu/Móricz Csaba

Pár hónapja a mohácsi rendőrkapitány balesetezett, ő meghalt

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a mohácsi rendőrkapitány, dr. Páter Attila a pénteki pécsi halálos baleset áldozata. Munkába menet ütközött egy BMW-vel.

Meghalt az egyik sofőr

A baleset során az egyik autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá egy személy megsérült.

Kapcsolódó:

A mohácsi rendőrkapitány halt meg

mohacsiujsag.hu azt írja, az áldozat dr. Páter Attila, Mohács rendőrkapitánya. Az alezredes éppen munkahelye felé tartott szolgálati autójával, amikor a baleset történt. 

Ezzel a Skodával autózott a rendőrkapitány

Egy éve nevezték ki

Szomorú aktualitás, hogy Páter Attilát napra pontosan egy esztendővel ezelőtt nevezték ki Mohács rendőrkapitányává. A rendőralezredes a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi szolgálati osztályának vezetője volt korábban. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Mentőhelikopter – Forrás: Facebook Belső fotó: Frissmédia.hu/Móricz Csaba