A Bódvalenkén elkövetett emberölés bűntett elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében tűzött ki nyomravezetői díjat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Aki érdemi információkkal segíti a nyomozást, nettó 1 millió forintot kaphat.

Holtan találtak egy idős nőt

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy holtan találtak egy nőt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A rendőrök bejelentés alapján mentek be a bódvalenkei lakásba, ahol már csak az ott lakó asszony élettelen testére bukkantak rá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meggyilkolták

Mivel a nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal megindították a nyomozást. Kiderült: a 70 év körüli asszony gyilkosság áldozata lett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sógornője talált rá

Az RTL Híradó értesülései alapján az asszonyra sógornője talált rá. „A kilincs nem volt bezárva, úgyhogy bementem. Ott volt az asztal mellett” – mondta a nő.

Nem ment át hozzá

Az idős asszony mindennap találkozott vele, péntek reggel azonban nem ment át hozzá az áldozat, ez vált gyanússá. Az asszonyt előző éjjel megtámadhatták, de hogy pontosan mi történt, még derült ki.

Sokkoló események

A rendőrség gyilkosság miatt rendelt el a nyomozást. A helyi lakosok azóta félnek attól, hogy őket is megtámadják. Az idősek bezárkóztak, az egész falut sokkolták az események.

Nyomravezetői díj

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Bizalmasan kezelik

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Várják az információkat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait.

Megőrizhetik névtelenségüket

A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, de ezen túlmenően a 06-70/197-6313-as telefonszám is rendelkezésre áll. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció