Dacia furgon és Volkswagen Passat kombi ütközött Csepelen szerda délután. A baleset okát vizsgálják, a furgon utasait saját felelősségükre elengedték a mentők. Egy kisbabát viszont a Heim Pál kórházba vittek. A baleset egyik érintettje a Bárdi Autó Zrt. járműve volt. Cikkünk megjelenése után reagáltak az esetre.

Lassított a furgon

A furgon a Szabadság utcán közlekedett, majd az Erdősor utcai kereszteződéshez érve lassított az elsőbbségadás táblát látva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kidöntötte a táblát

Mivel neki úgy tűnt, hogy balról nem érkezik semmi, elindult, ekkor pedig az éppen balról odaérkező Volkswagen a bal elejének rohant, amitől a Dacia keresztbe fordult, a járdaszigetre sodródott, majd kidöntötte az ominózus elsőbbségadás táblát.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összetört a Passat kombi

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Kórházba vitték a babát

A Volkswagenben kirobbantak a légzsákok, az autót vezető férfi és felesége nem is sérültek meg, azonban hátul egy baba utazott gyerekülésben, őt az anyuka egy másik autóval a Heim Pál kórházba szállította. Cikkünk megjelenése után a Bárdi Autó Zrt. területi igazgatója, Korcsmáros Tamás az alábbi helyreigazítást kérte portálunktól: “A másik autóban a kisbaba nem volt a gyerekülésbe bekötve, hanem az édesanya ölében utazott. A kisbabát nem a helyszínről szállították kórházba, hanem ahogy a kombi autó vezetője is elmondta, azért vitték el a helyszínről, mivel a gyerek lázas és ne maradjon ott a hidegben, és nem azért, mert személyi sérülés történt vele. Egyébként is a kórházba igyekeztek a gyermek láza miatt. Ezt le is nyilatkozták a mentősöknek, és saját felelősségre el is hagyták a helyszínt. A mentőtiszt a helyszínelő rendőröket erről tájékoztatta is.”

A furgon sem úszta meg törések nélkül

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Nem emlékezett a sofőr

A furgonban is többen utaztak, őket a mentők megvizsgálták, de végül saját felelősségükre a helyszínen maradtak, bár a fiatal sofőr nem igazán emlékezett a balesetet megelőző másodpercekre. Cikkünk megjelenése után a Bárdi Autó Zrt. területi igazgatója, Korcsmáros Tamás az alábbi helyreigazítást is kérte: “A baleset idején kollégánk egyedül utazott a furgonban, a helyszínen tartózkodó két másik kollégánk külön autóval érkezett, azután, hogy a balesetet szenvedő kollégánk értesítette feletteseit az esetről. A furgonban utazó kollégánk nem szorult orvosi ellátásra, tehát nem látták el a mentősök.”

Hamar a helyszínre érkeztek a mentők

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Jelzőtáblák is kidőltek az ütközés után

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Elterelték a buszt

 A 159-es buszok egy órán keresztül terelve közlekedett, nem érintette a Kölcsey utca megállót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK