Szinte hihetetlen baleset történt a Sashalom HÉV megállónál, a 16. kerületben a Veres Péter úton. Egy autó két szerelvény közé szorult, és totálkáros lett, sofőrje csodával határos módon túlélte az ütközést.

Ütközött a gödöllői szerelvénnyel

Egy férfi a Veres Péter úton haladt Cinkota felől az Örs vezér tere felé, majd jobbra, a Batsányi János utcába akart bekanyarodni. A gödöllői HÉV még mindig bal oldali közlekedő, vagyis a szerelvény a Suzuki mögül érkezett, a jobb oldalának ütközött, majd az autó jobbra kipördült, a forgalommal szembe. Ott pedig épp kiindult a sashalmi megállóból a Gödöllő felé tartó szerelvény és annak nekipréselte a befelé haladó HÉV. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beszorult a sofőr

A sofőr nem tudott kiszállni a két HÉV közé szorult autóból, ezért a tűzoltók kivontatták a kelepcéből. Ezután el tudta hagyni a roncsot, és kiderült: hatalmas mázlija volt, mert nem sérült meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem várt esemény történt a HÉV-en

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Két szerelvény közé szorult a gépjármű

Fotó: Sashalom, Budapest/Facebook

Totálkáros lett az autó

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Komoly fennakadást okozott a baleset

Fotó: Sashalom, Budapest/Facebook

Megbénult a közlekedés

Teljesen megbénult a közlekedés a Veres Péter úton, lezárták az az útátjárót, mindkét vágány járhatatlan, az utasokat pótlóbuszok viszik. Nem jár a H8/H9-es HÉV Cinkota és az Örs vezér tere között – közölte a MÁV-HÉV Zrt. közösségi oldalán.

Elterelik a buszt is

A 92-es autóbusz terelve jár, nem érinti a Margit utca, a Sashalom H és a Sasvár utca megállót” – írja a BKK Infó.

Kiiktatta a HÉV-vonalat

„Karambol a javából egy autós egyszerre iktatott ki kötött pályán két különböző irányban közlekedő HÉV szerelvényeket (rajta ültem) a tömegközlekedésből. Így több órára kilőve a Budapest Gödöllő / Csömör vonalat. Pótlóbusz lesz majd” – írta egy utas, aki látványos képeket is készített a helyszínen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: hihetetlen baleset a HÉV-síneken. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK