Halálos közlekedési baleset történt Gyöngyös közelében. Egy nő át akart menni a 3-as számú főúton, a szalagkorláton átlépve, és két autó is elgázolta. Nem élte túl.

Gyalogost gázolt egy autós

A 3-as számú főút 83-as kilométerében, Gyöngyös közelében december 21-én 19 óra 30 perc körül egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogos nőt, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Átlépte a szalagkorlátot

Az Agria TV információi szerint egy 46 éves gyöngyösi nő az út melletti sövényen keresztül, a szalagkorlátot átlépve akart 3 sávon keresztül átmenni az úton, amikor egy Gyöngyös felé haladó kocsi elgázolta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kétszer gázolták el

Az ütközés következtében a nő teste a szemközti sávba esett, ahol egy ott érkező kocsi is elgázolta – írta a police.hu.

Teljes az útzár a 3-as főúton

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Kerülni Karácsond, illetve Abasár irányába tudnak az arra közlekedők.

Baleset a parkolóban

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy Tatabányán, a Győri út Intersparnál történt a baleset: egy kamion hirtelen letért a kijelölt útról, majd kidöntött néhány közlekedési táblát. A járművet végül egy villanyoszlop állította meg. 

Sikertelen újraélesztés

Információink szerint a sofőr halálát rosszullét okozta. A helyszínen megpróbálták újraéleszteni, azonban nem jártak sikerrel

Letarolt mindent

„Én, amikor ott jártam, még senki nem volt ott, egyik hatóság sem és a mentők sem érkeztek ki. Csak azt lehetett látni, hogy letarolta a gépkocsi a közlekedési táblák tartóoszlopait és hogy az aszfaltból tör fel a víz” – írta az egyik közösségi oldalon egy szemtanú.

A mentősök küzdöttek érte

„Sajnos láttam az esetet, pár perccel a történtek után voltam ott. Láttam, hogy a mentők ott küzdenek szerencsétlen életéért. Részvétem a szerencsétlenségben elhunyt sofőr családjának!” – fogalmazott egy másik kommentelő.

Hihetetlen ütközés

Szerdán este arról tudósítottunk, hogy szinte hihetetlen baleset történt a Sashalom HÉV megállónál, a 16. kerületben a Veres Péter úton. Egy autó két szerelvény közé szorult, és totálkáros lett, sofőrje csodával határos módon túlélte az ütközést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció