Egy utas örökítette meg azokat a döbbenetes pillanatokat, amelyek a budapesti 19-es villamoson történtek.

Megalázó hangnem

Az eset során a villamos vezetője megalázó hangnemben zavarta el a Bécsi út felé haladó szerelvényen utazó hajléktalan embereket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kemény szavak

Az esetről az RTL Klub híradójában számoltak be, a videón jól hallható, hogy a villamos vezetője kemény szavakkal illeti a járművön utazó hajléktalan embereket.

Agresszíven lépett fel

A szemtanú szerint a villamos vezetője egyből agresszíven lépett fel, nem kérte őket szépen, hogy szálljanak le. A BKV az eset kapcsán az rtl.hu-nak azt írta, a felvételek alapján megkezdték az ügy kivizsgálását.

Ez is érdekelhet:

A BKV vizsgálja az ügyet

„Társaságunk elsődleges érdeke, hogy az ilyen eseteket megelőzze vagy kiszűrje. Ha szabálytalan munkavégzésre utaló információ jut a munkáltató birtokába, a lehető legalaposabban kivizsgálja az esetet, és a legnagyobb szigorral lép fel. Járművezetőinktől minden esetben elvárjuk a kulturált, utasbarát munkavégzést” – olvasható a BKV válaszában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó az esetről:

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: RTL Klub videorészlet