Saját szomszédai vertek ájultra egy hétgyerekes családanyát pünkösd vasárnap Budapesten. A támadó család több napos keresztelőt tartott az udvaron, a bulin rengeteg vendég és élőzene is volt. Többen is tettek bejelentést a rendőrségen a hangos zene miatt, mivel azonban nem történt semmi, a nő egyik egyetemista lánya átment szólni, hogy halkítsák le a zenét. Először őt, majd az édesanyját, végül pedig az őket védelmező édesapát is megverték.

Keresztelőt ünnepelt a család

A keresztelőt ünneplő népes család úgy hallgatta a zenét, hogy zengett tőle az egész utca. Emiatt bekopogott hozzájuk a szomszédban lakó édesanya, de nem történt semmi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Éjjel a lány is átment

Aztán késő éjjel az egyetemista lánya is próbálta rávenni a szomszédokat, hogy csendesebben mulassanak. Ekkor szabadult el a pokol.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két férfi kezdte el verni

„Kirontottak, két nagydarab férfi, mögötte a többi, és rögtön ütötték a lányomat. Rögtön az arcát, ököllel. Ezt sosem fogom elfelejteni, hogy a gyerekemet két férfi üti” – idézte fel a Tényeknek az édesanya, aki ezután lánya segítségére sietett. A testével próbálta őt védeni, mire a férfiak rátámadtak.

Az anyának is nekimentek

„Több ütést kaptam, és beestem a bokorba, ami ott volt az utcán és akkor onnantól kezdve filmszakadás, elvesztettem az eszméletemet”- mesélte az édesanya, aki már eszméletlenül feküdt a földön, mikor a támadói még mindig rugdosták.

Beszakadt a retinája

Ezt látva a férje is átszaladt, hogy kimenekítse, de őt is megverték.” Próbáltam leszedni őket a feleségemről, és akkor nekem estek. Áprilisban volt egy szemműtétem, a szemműtétből kifolyólag beszakadt a retinám, tehát majdnem megvakultam”– mesélte a családapa.

Három busznyi rendőr jött

Végül három mikrobusszal megérkeztek a rendőrök, ők vetettek véget a verésnek. A félholtra vert családot kórházban ápolják. Az ügyben most súlyos testi sértés kísérlete miatt folyik nyomozás.

Hangosan hallgatták a zenét

Tavaly júniusban Jászapátiban a 17 éves férfi és a családja egy hatvan fős családi rendezvényt tartott, ahol egy ötfős zenekar szolgáltatta a zenét. A szomszédban lakó férfi este hétkor megelégelte a hangos zeneszót, és bejelentést tett amiatt a helyi rendőrőrsön. 

Az utcán futottak össze

A férfi épp hazafelé tartott az rendőrségről, amikor az utcán szembe találta magát a fiatalkorúval és szüleivel, akikkel azonnal szóváltásba keveredett a hangos ünneplés miatt. A kamasz apja megfenyegette a szomszéd férfit, hogy rágyújtja a házat és megöli, majd ököllel leütötte.

Négykézláb menekült

Ekkor fia és néhány vendég is megütötte, megrugdosta a földön fekvő férfit, aki négykézláb mászva jutott el háza kiskapujáig és bemenekült a portájára. Szomszédai azonban legalább harminc – utólag személy szerint be nem azonosítható – vendég kíséretében utána eredtek, és a kerítésen átmászva, a nagykaput leemelve, behatoltak a férfi házának udvarára, ahol összerugdosták, és ököllel, illetőleg különféle eszközökkel összeverték.

Durván bántalmazták

 A 17 éves fiú anyja például egy műanyag virágtartóval csapott az arcába, míg élettársa egy féltéglával verte fejbe a férfit, majd vendégeikkel együtt visszatértek házuk udvarára. A megvert férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

Börtönbe küldenék a szülőket

A fiatalkorúak büntetőügyeiért felelős Szolnoki Járási Ügyészség erőszakkal, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt állítja bíróság elé a 17 éves fiút és a szüleit. Az ügyészség próbaidőre felfüggesztett fogházat kért a kamaszra, míg a szüleire letöltendő börtönbüntetést indítványozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció