A rendőrség információi szerint két személy sérült meg a baleset következtében, amelynek már az okát is tudni lehet.

Nem sokkal dél előtt történt

Győrött a Bartók Béla utca felől a Baross Gábor hídra kanyarodott fel egy helyközi busz december 27-én 11:40 környékén. A rendőrség információi szerint a sofőr rosszul lett, és a busz a kanyarodás során az út melletti, gyalogosokat védő korlátnak csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A balesetről készült fotó

A busz átszakította a korlátot – Fotó: Police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy autónak is nekiment

Az eset során a busz nekiütközött egy személyautónak is. A busz átszakította a korlátot és végül megállt. Szerencsére éppen akkor nem járt arra egyetlen gyalogos sem.

Két sérült van

A buszsofőr és annak a személyautónak a vezetője is megsérült, aminek nekiment a busz. A mentők mindkettejüket kórházba szállították. Állapotukról további információt nem osztottak meg.

Ezek is érdekelhetnek!

Egy kisbusz fának csapódott Győr-Moson-Sopron megyében

Néhány nappal karácsony előtt egy Volkswagen kisbuszt szerettek volna igazoltatni a rendőrök Újrónafő belterületén. A sofőr azonban a fék helyett a gázra lépett. Letért a 86-os főútról, majd egy bekötő úton egy fának ütközött.

A fának csapódott jármű

A kisbusz irányíthatatlanná vált – Fotó: Police.hu

23-an utaztak a járműben

A szír sofőrnek 22 utasa volt, ők magukat marokkói és szír állampolgároknak vallották magukat. Ausztria volt az úticéljuk, ám személyazonosságukat és azt, hogy miért tartózkodnak hazánkban, nem tudták igazolni. 14 migráns megsérült a baleset következtében.

Tele volt a jármű migránsokkal

A furgon több utasa is megsérült – Fotó: Police.hu

Ellátták a sérülteket, a sofőrt elszámoltatják

A sérülteket a mentők ellátták. A jármű vezetőjét elfogták, sem ő sem a migránsok nem úszhatják meg az elszámoltatást. A gépkocsi vezetőjét embercsempészettel vádolják, a szokásos protokoll szerint pedig ilyenkor a migránsokat visszakísérik a rendőrök az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a balesetet szenvedett busz – Forrás: Police.hu