A kórházban meghalt egy 23 éves férfi, akit ismerősei bántalmaztak Erdőkertesen, derül ki a rendőrség közleményéből.

Megállás nélkül ütötték

Egy szemtanú tett bejelentést a központi segélyhívóra 2022. szeptember 1-jén este, látta, ahogy Erdőkertesen két férfi megállás nélkül, durván bántalmaz egy harmadikat. A rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ketten egy ellen

A nyomozás eddigi megállapításai szerint a 23 éves áldozat volt élettársa erdőkertesi házához ment, ahol ordibált és szidalmazta a nőt, mire annak két testvére a 31 éves G. Gábor, valamint a 41 éves G. Zsolt rárontott a fiatal férfire.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfajult a dulakodás

A dulakodás elfajult, a testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és test szerte rúgdosta a sértettet. A fiatalember eszméletét vesztette, a földön magatehetetlenül feküdt, mire a két testvér behúzta a garázsba, testét egy kabáttal letakarták a fejére egy radiátort húztak. A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentősöknek a helyszínen újra kellett éleszteni- kórházba vitték.

Meghalt

Az orvosok megállapították, a 23 éves férfi koponya és arccsontok többszörös töréseit, szegycsont törését, valamint koponya zúzódását szenvedte el, minek következtében traumás agyvizenyő alakult ki. A fiatalember a gondos orvosi ellátás ellenére szeptember 2-án a kórházban meghalt.

Eljárás folyik

A kegyetlen bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi csak részben ismerte el tettét, egyikük panaszt tett a gyanúsítás ellen. Velük szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatásukat.

Itt a rendőrség videója:

Tragédiák Erdőkertesen

Erdőkertesen az utóbbi időszakban ez már a második tragédia, ugyanis, amint azt a Kékvillogó is megírta néhány héttel ezelőtt két holttestet találtak egy autóban, a Nap utcában történt, ahova nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok. Később kiderült, hogy egy szerelmespár halt meg a kocsiban, akik önkezükkel vetettek véget az életüknek, kipufogógázt vezettek az autóba.

Rendőrkéselés

Néhány évvel ezelőtt pedig szintén Erdőkertestől volt hangos a média. Mint ismert és ahogyan arról portálunk is hírt adott a 35 éves V. László nyakon szúrt két rendőrt Erdőkertesen, az eset még 2020-ban történt. Mint megírtuk a férfit korábban a menyasszonya jelentette fel kapcsolati erőszakért.

Háziőrizetben volt

A férfi emiatt volt házi őrizetben, a rendőrök pedig rendszeresen ellenőrizték. Egy válltörés miatt a kórházból vitték haza a rendőrök, amikor hirtelen kést rántott és megszúrta az autóban ülő járőröket. A korábban polgárőrként dolgozó férfi lassan egy éve előzetesben van most ügyvédjén keresztül üzent a börtönből.

Az egyik megszúrt rendőr nő volt

A szörnyű eset előzménye, hogy a házi őrizetben tartott V. László válltörése miatt a váci kórházban töltötte az éjszakát, másnap onnan szállították haza, amikor egy elrejtett, rongyba csavart filézőkést húzott elő és azzal megvágta a mellette helyet foglaló P. K. őrmesternő nyakát, majd megsebezte az elöl ülő sofőr, P. Z. főtörzsőrmester arcát is.

Kórházba vitték a rendőröket

A megkéselt rendőröket akkor stabil állapotban a fővárosi Honvéd Kórházba, az ámokfutót a gödöllői kapitányságra szállították.

Bántalmazta a menyasszonyát

A késelő állítólag ígéretes jövő előtt állt, a szerelmével és a szüleivel egy szép családi házban élt. Akkor indult el a lejtőn, amikor eljárás indult ellene a menyasszonya brutális bántalmazásáért. A nő ezután elhagyta őt, a férfi pedig bekattant, s valóságos hadjáratot indított az őt ellenőrző rendőrök ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet