A budapesti és a győri rendőrök is egy-egy lopás gyanúsítottját keresik. Az elkövetőkről felvétel is készült, a hatóságok pedig azt kéri, ha bárki felismeri a férfiakat, tájékoztassa a rendőrséget.

A 10. kerületben történt

A police.hu beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Táskát lopott

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. augusztus 21-én 18 óra 30 perc körül egy kőbányai élelmiszerboltból ellopott egy őrizetlenül hagyott táskát.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, mutatjuk:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Győrben pénztárcát lopott egy férfi

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képeken látható ismeretlen férfi gyanúsítható azzal, hogy 2022. július 9-én 17 óra körül Győrben, a Mécs László utcában lévő bevásárlóközpontban egy – vevő által a bevásárlókosárban felejtett – pénztárcát, a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt megtalált, és azt a boltban nem adta le, illetve ez idáig nem juttatta vissza tulajdonosának.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített:

A rendőrség kérése

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Átok ül a Pest megyei községen? – Pár hete egy szerelmespárt találtak holtan, most pedig agyonvertek egy 23 éves férfit Erdőkertesen

Kiemelt kép: Illusztráció