Külön helyezhetik örök nyugalomra az Erdőkertes Rómeó és Júliáját. A két fiatal szombaton, egymás kezét fogva menekült a halálba. Kati és Dani családja kölcsönösen a másik felet hibáztatja a tragédiáért, így méltatlannak éreznék, hogy az egykori jegyesek az örökkévalóságig együtt pihenjenek.

Holttestek Erdőkertesen

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, szombaton két holttestet találtak egy autóban a Pest megyei Erdőkertesen. Már az első hírek arról szóltak, hogy két fiatal önkezével végzett magával. A kipufogógázt az áldozatok vezethették be az utastérbe, ez okozhatta a halálukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elmaradt az esküvőjük

Kati és Dani jegyesek voltak. Kapcsolatuk nem volt felhőtlen. Júliusi esküvőjüket is elhalasztották, mert a fiút egy korábbi közmunka nem teljesítéséért elzárásra vitték. Néhány hete már otthon volt, és úgy tudni, sokat veszekedett a kedvesével.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az anyja megérezte a bajt

Dani édesanyja megérezte a bajt, mert a 25 éves fiatalember szokatlanul hosszan búcsúzkodott azon szombat reggel.  

Felbontották a jegyességüket

A pár szerdán annyira összeveszett, hogy a jegyességet felbontották, a lány pedig átment az egyik barátnőjéhez éjszakára. Viharos kapcsolatuk ellenére mégis ragaszkodtak egymáshoz.

Egymás kezét fogták

Haláluk előtt egy nappal, vagyis pénteken, kibékültek, szombaton pedig Dani családi házának a közelében beültek az autójukba, majd a kipufogógázt az utastérbe vezették. Egymás kezét fogva találtak rájuk.

Együtt akartak meghalni

A pár egyik ismerőse a Borsnak azt mondta, „már korábban felmerült kettejük között, hogy együtt szeretnének távozni a földi létből”.

Eltérő természetűek voltak

„Nagyon szerették egymást, de képtelenek voltak hosszú távon megmaradni egymás mellett. A természetük is nagyban különbözött. Kata nagyvilági életre vágyott, amit a gyári fizetésükből nem nagyon tudtak finanszírozni, Dani pedig csendes volt és visszahúzódó” – mondta a lapnak a család ismerőse.

A Facebookon üzengettek egymásnak

A szerelmesek egyébként a közösségi oldalon folyamatosan kedveskedtek egymásnak nyilvánosan. Kati azt is közzétette viccesen, hogy örökre Danival marad, hogy idegesítse.

Találgatnak a rokonok

A fiatal pár családtagjai egyelőre csak találgatnak, hogy mi vezethetett a tragédiához, de az biztos, hogy hamarosan el kell kezdeniük az ilyenkor szokásos teendők intézését. Kérdés, hogy vajon Kati és Dani szerettei megbékélnek-e a búcsúztatók időpontjáig?

Nem temetik őket együtt

Dani öccse azt mondta, hogy nem valószínű, hogy együtt temetik őket, és az sem valószínű, hogy közös sírban nyugszanak majd a fiatalok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: ebben az autóban halt meg a két fiatal – Forrás: TV2