A gyanú szerint a férfi apránként ellopta az elektronikai cikkeket, majd nevelt lányának adta, aki az interneten eladta őket.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD: Két sérült egy karambolban Szombathelynél, két autó ütközött Zalaegerszegen

Kilenc milliós kár

Egy műszaki termékeket forgalmazó cég képviselője tett feljelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság 4. Kerületi Rendőrkapitányságán, miután a negyedéves leltár eredménye szerint közel kilenc millió forint értékű SSD merevlemez hiányzott az újpesti raktáruk készletéből.

EZEK MOST A KÉKVILLOGÓ LEGFRISSEBB HÍREI

Apa és lánya

A rendőrök a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőt, az 53 éves K. Istvánt, aki takarítóként dolgozott a cég raktárában. A gyanú szerint az alkalmazott hónapokon keresztül lopott SSD meghajtókat. A férfi csak kivette a termékeket a dobozából, majd zsebre tette őket és hazavitte. Otthon a nevelt lánya, a 27 éves K. Bettina meghirdette az interneten az elektronikai cikkeket és eladta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS! 70-el száguldott bele a pirosba a rendőrautó: meghalt egy őrmester, hárman pedig megsérültek

Így fogták el őket

Az újpesti rendőrök 2020. október 8-án munkahelyén elfogták K. Istvánt, illetve újpesti lakásán K. Bettinát. A férfi zsebében még az elfogásakor is találtak SSD meghajtókat, majd az újpesti lakásukban további 14 merevlemezt foglaltak le.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD: “Megjelent a “Bika” elnevezésű dizájnerdrog, amely sajnos egy 27 éves, 4 gyermekes bükkszentmártoni édesapa életébe került…” – a polgármester közölte a szomorú hírt…

Beismerő vallomás

A férfi és nevelt lánya is beismerte a bűncselekmények elkövetését. A 4. kerületi nyomozók K. István üzletszerűen elkövetett lopás bűntett, K. Bettinát orgazdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

EZ IS ÉRDEKELHET: „Rasszista vagyok, vissza fogok jönni suli után, megvárlak titeket és elintézlek!” – roma származásuk miatt gázfegyverrel fenyegetett meg a két iskolás fiút a férfi

OLVASD EL EZT IS: Piros lámpa, záróvonal, gyalogos? Semmi sem érdekelte az idióta autóst, aztán jött a satufék

Kiemelt kép: Police